- 10 Nisan 2013
- 58.902
- 42.246
- 3.943
Peki biz masada mıyızsiyasetten satmayın denilmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki biz masada mıyızsiyasetten satmayın denilmiş
Diyorum sen kafayı yemişsin ben uzatmicam boş şeyler yazıyorsun. Uğraşacak enerjim yok hacı kendine dikkat et görüşürüzben mi sen mi yoksa ya hemen kudurup hakarete başlamamışsın kimse sana demiyorki oyuncu kötü diye 35 etmez diyor sanki tsde satış sorumlusu falansın da cebine para girecek gibi cevap verip duruyorsun.Anca farazi şeyler söyleyip duruyorsun , söylediklerinin hiçbirinin mantığı yok sana ben de açıklıyorum başkası da açıklıyor hiçbir şeyi anlamak istemiyorsun , nesi zoruna gitti bu kadar oulai'nin o paraları etmeyeceği.Büyük yalancı ve iftiracısın da aynı zamanda , hani nerede kimi bokladım git göster hayal dünyanda farklı farklı şeyler uydurmaktan vazgeç.Bak ne dedim sana , sen tartışma çıkarmaya çalışıyorsun dedim , haklıydım da
40 mılyonu birine gömecegiz ama kime bakalımPeki biz masada mıyız
Derhallll
temiz yüzlü çocuk sinsilik yok işini yapar efendi topçu iş yapar bu
Derhallll
yalancılık,iftiracılık yapma o zaman efendi gibi bırak yazmayı zor bir şey değil.Hadi şu sane'ye falan salladığımı göster de yalancı olmadığını kanıtlaDiyorum sen kafayı yemişsin ben uzatmicam boş şeyler yazıyorsun. Uğraşacak enerjim yok hacı kendine dikkat et görüşürüz
Furkanım maç kondisyonlarını kaybetmesinler diye alınıyorlar, Mata kontenjanındanrotasyona topçu lazım
ilkay, kaan, icardi filan futbolu bırakmış
Hakan’ı İnter bırakmadı yalanlarını söyleyip teklif bile yapmadıklarını unutmadık. Hakan’ı almamız iyi olurdu
Paylaşımı görmedin sanırım.Bu maçı izleyipte bize kesici fizikli lazım diyenler göremiyor mu takım üretmiyor orta saha diye bir alan yok statik kalan asla dribling yapmayan emekliler ordusu, Oluai hemde dinamizm hem merkezden delicilik getirecek o profilde oyuncu yok elimizde kesinlikle Oluai alınmalı.