Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.740
- 40.486
- 3.413
Ilk 16 olunca ne oluyor?Olası bir galibiyet ilk 16 getirebilir niye formalite olsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 16 olunca ne oluyor?Olası bir galibiyet ilk 16 getirebilir niye formalite olsun?
Keşke sevmeyle olsaydı o işler, 20 sene Hagi kalırdı takımın başında, Ardayı tanıyorum Hakan , acayip tembel bi çocukElbet bir gün takimin basina gececek, seviyorum ne yalan söyleyim
Bu sefer de boṣ dönme. Kap gel magassayi
bir altında ki takımla eşleşiyorsun play offta 17. ile yaniIlk 16 olunca ne oluyor?
Sureyya hanimin muhtesem degisimi gibi olurmus suan biz 16 dortmund 17de olsaydibir altında ki takımla eşleşiyorsun play offta 17. ile yani
Çarşamba için pazar gününden neden gidilir bilemedim ama Tolgahan böyle diyorsa böyledir.
Aghhh felipe cocukken hayran oldugum topcu HAGI den sonraMagassa mukau
Sane asprilla lang
Osi
Asprilla,felipe loueiro kıvamında bişiyse çok can yakar bu takım
Bilakis tam tersi. Bu sogukta zindanlarda curumesin diye tecrubelerimden faydalansin isterim.Umutun ışıkı sönsün mü istiyorsun yani

Belki Asprilla gibi biri bir anda olsa. Aslında Chelsea'den Andrey Santos yada Dario Essuqo(hiç tanımıyorum) olabilir mi?İsmi hiç çıkmamış bir ortasaha olabilir mi acaba ?
Cevap veriyorum : olamaz tabiki
Iyi ve konsantre defans yapiyoruz. Savunmada biraz bu zaten ligte o kdar sallamiyorlarbiz nasıl az gol yedik yaw bu kadar clde![]()

Magassa bizim için daha makul profil oulai fantezi transferibu olaiyle magassanın profil olarak ne alakası var çözemedim
biz bu kafayla transfer yaptığımız sürece bir halt olmaz