Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 maclik galibiyet serisi disindaki maclarda delik desik olduk yaw. Monako 5 tane atabilirdi. Gerci Yakup o topu cizgiden cikarmasa o macta farkli bir sonucla bitecekti muhtemelen. Bodo macinda 3-1'den rahatlikla 3-3 bitebilirdi. Cok methettiginiz Apo'yu yerlerde surundurduler ikinci yari.

Ben Oulai transferinin biteceğini düşünüyorum. Muhtemelen TS başkanının haberi yoktur bu paylaşımdan. Admin'in konulacağını düşünüyorum. E.Doğan da D.Özbek'e karşı mahçup olmuştur. Telafi amaçlı biraz indirim de yapacaktır. Transfer en geç perşembe günü biter. Kayseri maçında sahada olur Oulai.
O paylaşımdan sonra oyuncuyu satamazsın o defter kapandı

Ben Oulai transferinin biteceğini düşünüyorum. Muhtemelen TS başkanının haberi yoktur bu paylaşımdan. Admin'in konulacağını düşünüyorum. E.Doğan da D.Özbek'e karşı mahçup olmuştur. Telafi amaçlı biraz indirim de yapacaktır. Transfer en geç perşembe günü biter. Kayseri maçında sahada olur Oulai.
Renkdaş yazı öyle bir ilerledi ki bedava vereceklere kadar gidecek sandım. Olmaz olai işi bence artık

Lemina ve Ugurcan ile Abdülkerim sayesinde gol yemedik. Allah var Singo da oynadığı maçlarda çok iyiydi.

Dm den özel haber aldim

Marmuş gelirse bir gsc üyemiz foruma nude atacakmis

Terim'e Cica ile Morutan alindiginda bu kadar para harcanir mi kim bunlar diyorduk. Simdi elemana 30 milyonluk toocu bakiyoru sabah aksam bile isteye.

İlk kez isimlerini senden duydum. 1 tane elit ortasaha alsınlar bence, okadar beklenti oluşturdular. 1 tane de genç ortasaha alsınlar
Andrey Santos çok iyi oyuncu hatta keşke 35'e falan verseler mesela 21 yaşında Brezilya milli takımına çağrılmaya da başladı. Diğerini ben de pek bilmiyorum bir kaç yerde görmüştüm adını.

West ham sene sonunda küme düşerse şu solbekleri diouf'a gitsek keşke yazın. Tam bizlik adam.

Bunu yeni gördüm, Bizim topçuların berberi ve osimhen, lemina beğenmiş videoyu :

Önce ortasahaya ihtiyaç varken kanata 2 transfer yaptık.
Polyanna modu açalim o vakit. Kanatlari en az maliyetle kiralik bitirdik. Simdi sira geldi BABA orta sahayi bulup para basmaya

Gercekci modu açalim paramizin oldugunu sanmiyorum. Hangi orta sahayi en az maliyetle alabilirsek onu alacaz, öncelik kiralik opsiyonlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt