Oguz Can
Tecrübeli Üye
- 14 Nisan 2024
- 5.081
- 2.961
- 1.023
biz nasıl az gol yedik yaw bu kadar clde![]()
9'un 5'ini frankfurt atti gel de kafayi yeme ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz nasıl az gol yedik yaw bu kadar clde![]()
Hangi camara bu?
oyun mentalitesi de değişti bence biraz, çok pozisyon vermiyoruzIyi ve konsantre defans yapiyoruz. Savunmada biraz bu zaten ligte o kdar sallamiyorlar![]()
İlk kez isimlerini senden duydum. 1 tane elit ortasaha alsınlar bence, okadar beklenti oluşturdular. 1 tane de genç ortasaha alsınlarBelki Asprilla gibi biri bir anda olsa. Aslında Chelsea'den Andrey Santos yada Dario Essuqo(hiç tanımıyorum) olabilir mi?
O paylaşımdan sonra oyuncuyu satamazsın o defter kapandıBen Oulai transferinin biteceğini düşünüyorum. Muhtemelen TS başkanının haberi yoktur bu paylaşımdan. Admin'in konulacağını düşünüyorum. E.Doğan da D.Özbek'e karşı mahçup olmuştur. Telafi amaçlı biraz indirim de yapacaktır. Transfer en geç perşembe günü biter. Kayseri maçında sahada olur Oulai.
Renkdaş yazı öyle bir ilerledi ki bedava vereceklere kadar gidecek sandım. Olmaz olai işi bence artıkBen Oulai transferinin biteceğini düşünüyorum. Muhtemelen TS başkanının haberi yoktur bu paylaşımdan. Admin'in konulacağını düşünüyorum. E.Doğan da D.Özbek'e karşı mahçup olmuştur. Telafi amaçlı biraz indirim de yapacaktır. Transfer en geç perşembe günü biter. Kayseri maçında sahada olur Oulai.
MonacoluHangi camara bu?
Muslera yok çünkübiz nasıl az gol yedik yaw bu kadar clde![]()
yapma yavMuslera yok çünkü
Andrey Santos çok iyi oyuncu hatta keşke 35'e falan verseler mesela 21 yaşında Brezilya milli takımına çağrılmaya da başladı. Diğerini ben de pek bilmiyorum bir kaç yerde görmüştüm adını.İlk kez isimlerini senden duydum. 1 tane elit ortasaha alsınlar bence, okadar beklenti oluşturdular. 1 tane de genç ortasaha alsınlar
Fazla atmazsalar guardiola'ya 1 tane simit sarayı şubesi verecek herhaldeGitmesinin city maçıyla ne alakası olacak yaw.
bu hangi site acaba?
Polyanna modu açalim o vakit. Kanatlari en az maliyetle kiralik bitirdik. Simdi sira geldi BABA orta sahayi bulup para basmayaÖnce ortasahaya ihtiyaç varken kanata 2 transfer yaptık.