- 1 Ocak 2011
- 15.432
- 10.455
- 1.838
Ayyy mikavukcu kime gidiyor acaba
ayy çok heyecanlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayyy mikavukcu kime gidiyor acaba
ayy çok heyecanlı
Burda daha bugün eridi , 2 hafta sonra arabayı çalıştırdım, yeter bu kadar kış
Trump alacak sizin orayı rtaşBurda daha bugün eridi , 2 hafta sonra arabayı çalıştırdım, yeter bu kadar kış
Adam son senesinde bütün atakları golle savusturuyorduMuslera yok çünkü
fena bi herife benzemior şurada ama bu sezon 17 maçta hiç skora etki etmemiş olması tuhaf gelmekte
Biz kadro geniş olsun diyoz olana bakDevre arası ayrılma ihtimalini vermiyorum açıkçası.
Bu sefer de boṣ dönme. Kap gel magassayi
Kotu oyun vs olabilir ona lafim yok ama mesela lang ve asprilla o zaman gelemiyor muydu kiralik, belki oynarlardi ve baska sonuclanirdi.Şu antep'i de yensek her şey müthiş olmuş olacak idi
fena bi herife benzemior şurada ama bu sezon 17 maçta hiç skora etki etmemiş olması tuhaf gelmekte
10-3=7
Oyuncuyu savunmak için demiyorum da, belki takımı kötü bir dönemden geçiyordur. Motivasyonsuz, silik bir sezondur onlar adına. Böyle oldu mu, kırılgan oyuncular pek verim veremiyor. Herif bariz yetenekli yoksa.
10-3=7
İngiltere çıkarması.
Ben de bu yüzden götümü yırtıyorum 1 aydır, elit elit diye tutturdular gidip başta kiralasalar rahat yenerdik antepi deKotu oyun vs olabilir ona lafim yok ama mesela lang ve asprilla o zaman gelemiyor muydu kiralik, belki oynarlardi ve baska sonuclanirdi.
Aklim orada.
İc saha puan kaybinda fittiriyorum.
Bjk ,ts , antep..surasi 9 puandan 3 puan yav. Hadi ts beraberlik ok desen 7 puan gelmeliydi
İlkayin patlak lastik modu fena bozdu bir cok seyi acikcasiBen de bu yüzden götümü yırtıyorum 1 aydır, elit elit diye tutturdular gidip başta kiralasalar rahat yenerdik antepi de