Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle, direk şampiyonluk için rekabet ettiğin, ikincisi kendilerince İstanbulda bulunan 3 büyüğe karşı Anadolu temsilcisi olarak kendini görüp rakip gösteren bir takımdan alıyorsun. Ayrıca ts taraftarının ezikliğini de biliyoruz, Abdülkadiri İngiltere’ye göndertmediler. Oulaiye gelince bugün 15-20 bandında çok rahat Avrupa yapar çünkü sadece yaşı ve potansiyeli yeter bu miktarlar için. Hani Afrika kupasını tsde gelir gelmez yaptıklarını yazmaya bile gerek yok. E bunu almak istersen rakibin de senden doğal olarak 2 katını isteyecektir. 30 + kutucu iki taraf için de mis. TS bu parayı şuan için bulamaz. Biz ise 19 yaşında genç ve Türkiye’ye alışmış buradaki futbolu bilen birini almış oluruz. İleride nşa aldığımız fiyata en kötü ihtimalle (şl vs etkisi) satarız.
Afrika kupasindaki bir kac mac (surekli Gabon maci deniliyor.) ve Turkiye ligi performanslarini buyuk beceri olarak sahsen gormuyorum.

Bunlar kistas ise bir suru oyuncu aranirsa bulunur inancindayim. Maksat o eforu gostermek.

TS den aldik vaktinde, bir suru adam.

Ugurcan MT kalecisi, yerli, yasi kaleci icin uygun vs dememize ragmen hala kabullenmis degilim verilen bonservisi - Oulai ne basardida bu potansiyeli vaadediyor. Ben bunu sorguluyorum.

Ayrica Turkiyeden istisnai bir oyuncu olmadigi surece 30lara 40lara falan futbolcuyu avrupa asla almaz, sanmiyorum.

Barisi pazarlayabildik mi mesela?

Hasan Şaş:''Transferde adı geçenler hep ön taraf.Ya bize stoper lazım.İki stoperde yorgun,bu adamlara alternatif şart.''
Hasan hocam doğru yorumları ile beni şaşırtıyor. Direkt ilk 11 oynayacak kaliteli bir isim transferi yapmayacaksak eğer Ozan Kabak iyi olur yedek olarak.

Torreira gitmeli davinsona da bir ayar çekilmeli gerekirse stoperde alınmalı

Hasan hocam doğru yorumları ile beni şaşırtıyor. Direkt ilk 11 oynayacak kaliteli bir isim transferi yapmayacaksak eğer Ozan Kabak iyi olur yedek olarak.
Umit akdag bu konudaki iyi olabilir dedigim isim. Fener macinda daha iyi izlemis oldum. Temiz ayagi ve kararliligi var - sol ayak hem de

Onyedika=regen marvelous nakamba.Onun ismi zamanında çıktığında da twitter'da transfer obezi , futbolu bilmeyen tayfa ouuvvv falan yapıyordu işin sonunda aston'a gitmişti hatta sonradan bile ilgilenmiştik.Umarım benzeri olur burada da ve aston bir çöpten daha kurtarır bizi

Ts'nin scoutu gerçekten iyi.
Oulai, geçen yıl 16 maç 1 gol
Sen git bu adama 5.50 milyon euro ve %20 pay verdir. Başkan da ne ayak dememiş. Üstelik 2. lig topçusu
Ve bizim scoutlar hâlâ görevde

Dursun yaptı yine yapacağını. Mesela Mandela Keita'yi sittin sene 15 milyona vermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt