Hakan Ergün
10 Numara!
Oulai cöpü gelmesin de kim gelirse gelsin
Bende otomotiv firmasinda yedek parçaciyimm fatura kesiyorumOtomobil sektöründe lojistik alaninda calisiyorum hocam, ya sen
Ulan daha demin Okan buruk hateri oluyordun. Ne dönek herifsin yavKudur kodumun kanaryası
Sende bana at. Senden ciksinDmden *********************************** linki atan birini nereye şikayet edebilirim? @Keramettin TANRIVERDİ
Hakanım balık erkeği olarak son derece kaçıngan bağlanıyorsun, Keita da Ghosting i yedi sayendeEyvah keita ya etebo diyorlar via twitter
Sogudum bundan

Samim o linki paylaştığında onun yerine bana myc ver diyen çok fazla renkdaşın var buradaDmden *********************************** linki atan birini nereye şikayet edebilirim? @Keramettin TANRIVERDİ

Dmden *********************************** linki atan birini nereye şikayet edebilirim? @Keramettin TANRIVERDİ
İşte bu forum böyle rezil insanlarla dolu,insan bize de atarDmden *********************************** linki atan birini nereye şikayet edebilirim? @Keramettin TANRIVERDİ
Bence sadece 1 link attı diye şikayetçi Sami.Samim o linki paylaştığında onun yerine bana myc ver diyen çok fazla renkdaşın var burada![]()
Dmden *********************************** linki atan birini nereye şikayet edebilirim? @Keramettin TANRIVERDİ
şu an tuvalette boşa gitmiyor emin olGönderde izleyelim israf olup bosa gitmesin