Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar ne izledigini bilmiyor ki sanirsin hepsi scout lisansina sahip. Oyuncudan beklentiler nedir, onu one cikaran ozellikleri nedir diye sorsan bilmezler.

Top kapip gidip herhalde forvetlere gol attirmasini falan bekliyor bazilari.

Adam kesici, zaten genel gorevi defans onunde duvar olup toplari kapmasi ve bazen sistem geregi orta sahada ilk presi uyguluyan topcularin basinda geliyor. Bizde Tor'un yaptigi gibi.

Parma defansif bir takim dedigin gibi. Oradaki gorevine gore yorumlayip analiz etmek lazim.
Maşallah her şeyi siz bilirsiniz ,sizden başka kimse ne izlediğini bilmez. Her şeyin doğrusu sizden çıkar . Sizin sözünüz her sözün üzerindedir . Estağfurullah biz kimiz.

Maşallah her şeyi siz bilirsiniz ,sizden başka kimse ne izlediğini bilmez. Her şeyin doğrusu sizden çıkar . Sizin sözünüz her sözün üzerindedir . Estağfurullah biz kimiz.
15 dakika izleyip ahkam kesen scoutlar burada ne duruyor ki? Kuluplere lazimsiniz bence direkt basvuru yap burada bosuna zaman harcama.

Ederson muazzam bir topçu tam bir gasperini stili okanında aradığı adam o aslında şurada 2 ay önce 50 tane isim düştügünde 40 milyon edebilecek tek topcu ederson yazmıştım 10 fazla vereceksin böyle bir adam alacaksın başında ağırmayacak. Hayır bu herif bir de hırslı bir tip laubali savsaklayan bir elemanda değil ter döküyor yani sahada
Aynen öyle 30-35 verilecekse Ederson için verilir.

Ederson muazzam bir topçu tam bir gasperini stili okanında aradığı adam o aslında şurada 2 ay önce 50 tane isim düştügünde 40 milyon edebilecek tek topcu ederson yazmıştım 10 fazla vereceksin böyle bir adam alacaksın başında ağırmayacak. Hayır bu herif bir de hırslı bir tip laubali savsaklayan bir elemanda değil ter döküyor yani sahada

Kusursuz orta saha cidden Osimhenden sonra en akıllı işi yapmış oluruz zaten haketmesine rağmen milli takımda şans bulamadı eğer milli takım oyuncusu olsaydı zaten 100 milyondan aşağı alamazsın

Bellingham mı alsak ne etsek?

15 dakika izleyip ahkam kesen scoutlar burada ne duruyor ki? Kuluplere lazimsiniz bence direkt basvuru yap burada bosuna zaman harcama.
Sanamı soracam birader nerede zaman harcayacağımı . Fikrim var gördüm yazdım. Ortak bir platform değil mi burası yasak mı?

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson ne ediyor acaba? Alıp gelsek ya...

Şu adam için de alalım dedim mesela bizim birçok sorunumuzu çözerdi. Almadılar gidip Aspirilla diye daha ne olduğu belli olmayan adamı aldılar hem de 10 numaraya. Bakalım inşallah iyi çıkar.
Aspirilla yi almamiz da sikinti yok da aldigimiz mevki yanlis gibi duruyor.Mesela Almada 10 numaraya uygun duruyor Aspirilla daha cok Saneyle Yunusla Baris la Rotasyona girecek bir oyuncu gibi duruyor.Lang Almada Aspirilla Keita gibi kapatabilirdik transferleri

Benc
özgüven meselesi

Oulai nedir ki ben zaten sahaya çıkıp topumu oynarım şimdi GS olmazsa seneye PSG olur özgüveniyle oynuyor

Barış ise belli ki bizim ona dair kurduğumuz hayalleri paylaşmıyormuş. Ben bundan yukarı gidemem piyasam zirve yapmışken Arapları söğüşleyeyim görüşündeymiş

oysa çok iyi girmişti sezona. CL'de o performansı sürdürse + sezon sonunda Dünya Kupası'na taşısa Avrupa'dan çok iyi teklifler alırdı
Bence bir temelsizlik, altyapisizlik, cahillik, ac gözlülük meselesi ustad. Toplum olarak onemli bir kismimiza sirayet eden sey tam da bu. Oyle cahil ve aç ki, hala kendini hakli goruyor yaptiginda. Bunun yaninda, kendisinde Fransiz pasaportu olsa da, Fildisinde ayligi 10 dolar kazanan ailesinin ekstrem fakirligine ragmen Oulai, sadece 6 ay oynadigi klube Baris' in yaptigi ac gozlulugu, terbiyesizligi yapmiyor.

Bak kardeşim böyle beklentiyi yükseltip taraftarın ayarını bozmayın.
Transfer sezonu açıldığından beri yok baba orta saha yok elit oyuncu yok dünya yıldızı falan filan..

Geçin boş muhabbeti 25 gün oldu daha resmi teklif yaptığımız orta saha yok piyasada

Aspirilla yi almamiz da sikinti yok da aldigimiz mevki yanlis gibi duruyor.Mesela Almada 10 numaraya uygun duruyor Aspirilla daha cok Saneyle Yunusla Baris la Rotasyona girecek bir oyuncu gibi duruyor.Lang Almada Aspirilla Keita gibi kapatabilirdik transferleri
Yahu hocam Almada zaten 10 numara çıkışı da 10 numara MLS 'de çok iyi sezon geçirirken de 10 numara. Atleti 4-4-2 oynadığı için adamı sol kanat oynatıyorlar. Pasları iyi o çocuğun , oyun görüşü ve şutları da iyi. Aspirilla hayatında kaç maç 10 numara oynadı veya kaç iyi sezonu bilmiyorum ben mesela ,tabiki alınır, alınmaz değil ,denersin zorunlu opsiyon yok iyi transfer. Ama dediğin gibi alındığı mevki bilemiyorum...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt