- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
lookmanı ıstemıyorum bedava bile olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevzatin haberiyle beklenti yükselten adamında ayari bozulsun ya bazı şeyler olmali yani bazende.
Biz almasak fb alabilir35e düşmüş ama fiyatı almasak olmaz
U-23 alinir orta saha ki bence hesap da oyle yapiliyor.Öyle de lookman asprilla lang. Orta sahaya yer kalmiyor eger icardiyi falan göndermiyorsak
55'e alsak daha iyi olur bence.Yarenky 35 e alalım
Oulai istiyorsun anlasılan bu tavırlarından bu cıkıyor55'e alsak daha iyi olur bence.
75?Oulai istiyorsun anlasılan bu tavırlarından bu cıkıyor
Bu nasıl yorum yav. Tam tersi en iyi 6 ve 8 numaralar oradan çıkarAfrikalı'dan 6 numara olmaz
1 tane bile afrikalı iyi 6 numara yokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bale yapan erkek temsiliAfrikalı'dan 6 numara olmaz
1 tane bile afrikalı iyi 6 numara yokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bak kardeşim böyle beklentiyi yükseltip taraftarın ayarını bozmayın.
Transfer sezonu açıldığından beri yok baba orta saha yok elit oyuncu yok dünya yıldızı falan filan..
Geçin boş muhabbeti 25 gün oldu daha resmi teklif yaptığımız orta saha yok piyasada
SAnmiyorum. Lang ve asprilladan sonra 1 orta saha alinir transfer kapanirU-23 alinir orta saha ki bence hesap da oyle yapiliyor.
Ben orta sahayi genc olacak diye dusunuyorum takimdan da ciddi bir ayrilik bekliyorum Icardi felan gibiSAnmiyorum. Lang ve asprilladan sonra 1 orta saha alinir transfer kapanir