- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.319
- 6.838
Inter alıyorsa iyi wonderkid olmalı@Alper Altun
Alınsın diye konusunu açtığım ve ışık hızında kapattığın perisici
İNTER istiyomuş ,bilgilendiriyim dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter alıyorsa iyi wonderkid olmalı@Alper Altun
Alınsın diye konusunu açtığım ve ışık hızında kapattığın perisici
İNTER istiyomuş ,bilgilendiriyim dedim
hayalimdeki 2 futbolcu şuan marmuş ve sarr bu 2sini alsak lig biter şl de de çeyrek yaparız bence ve 7 8 sene orta sahada kafamız rahat olur
Şurda da aynı naneyi yemişlerdi baksanaSiyah degil ya yansimadan oyle duruyor ama ben de begendigimi soyleyemem. Mis gibi renkleriyle logo yaptirmak varken...
Yurt dışında da taksitle oluyor bir çoğu transfer. O yüzden paran var. Sen yurt dışındaki oyunculara kiralık + opsiyon ile mi gidiyorsun yoksa bonservis vermeye okey misin o önemli. Ayrıca Fofana'da Milan ile anlaşılmış Fofana gelmeyi kabul etmemişti demek ki paran var.Tr icinde 10 taksitle alabiliyosun. Yurt disinda gulerler adama. Demekki.yok
Cok laf ettim buna ilk fotolarindustugunde.
Her transfer wkid olmaz perisic çok faydalı olurdu di maria da öyleInter alıyorsa iyi wonderkid olmalı
Ortasaha için 28 inden sonrayı bekliyoruz ismi kim sizce? Mantık kuruyorum Ederson değil Atalanta zaten 13. ŞL'de.
Ugarte değil Manu ŞL'de yok. Gueye desen Villareal 35. sırada çıkamayacaklar.
Yani adın Ahmet ademola lookman kolap olacakAniden Lookman'ı alacağımız hissi geldi
2 tane lazım. 1 tane elit 1 tane u23Şu takima bi orta saha alin artik yeter !
Şu takima bi orta saha alin artik yeter !