Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.400
- 21.454
- 2.663
Yirenkyiyi forumda ilk ben yazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noter burhan iṣ baṣinda
Baskan en cok Ederson'u severmis. Ama onu vermiyorlar.Cidden böyleyse haftaya 35+kdvye Oulaiyi alırız
Enzo var ama gelmez sanırımİngilterede yok mu şöyle kallavi bir ortasaha. Üst düzey bir oyuncu lazım
Magassa ve Yirenkyi gelsin.BCT Pape Gueye, Onyedika, Magassa ve Caleb Yirenki ile ilgilendiğimizi söyledi.
SanmamBizim kadroyu bugün süper lige koysan kümeye düşer net
cok anliyo ya futbolcudan dursunBurhan Can Terzi: "Galatasaray'da orta saha transferinde son kararı verecek isim Başkan Dursun Özbek olacak."
sanki baskasi son sozu soyluyor. Bu burhanda degisikBurhan Can Terzi: "Galatasaray'da orta saha transferinde son kararı verecek isim Başkan Dursun Özbek olacak."
Ederson çok pahalı ya maaş olarakta yani, keşke Manzambi olsa hepsinden iyi oBaskan en cok Ederson'u severmis. Ama onu vermiyorlar.
Fatih hoca ile dağıtmıştık reisPape Gueye Genduzi ve Gerson orta sahasını
Berkan Taylan Cicaldau üçlüsüyle dağıtmıştık düşününce![]()
bilmiyorsunuz abi bilmiyorsunuz yirenkyi ilk ben scout ettim ana rahmine düştüğünden beri takipteyimYirenkyiyi forumda ilk ben yazdım
Yaşından dolayı daha düşük fiyatlara gelmesini ben de tercih ederim ama o boyuna göre çok iyi bir pasör ve gidip gelmeleri rahatlıkla yapıyor. O nedenle ben eskisi gibi soğuk değilim . Ama potansiyeli yüksek bir genç gelirse de ona da hayır demembana biraz hantal biri gibi geldi nzonzi havası veriyor ayrıca 28 yaşındaki adama 30 40 bonservis verilmez gibi