Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.397
- 49.318
- 3.018
Irkçılık gibi olmasında Kutsal Damacana’daki kurt adamı andırıyor yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irkçılık gibi olmasında Kutsal Damacana’daki kurt adamı andırıyor yaw
Surekli oyle rakamlar konusturursan medyaya olacagi oKapısını çaldığımız 30 dan açıyor resmen Arabistan muamelesi görüyoruz
Oulai için yazdım ulan! Yarankyi için maksimum 15 verilir.Yirenky istememeye ne zaman basladin parayi duyunca mi![]()
Öyle bir saçmalık yapmasınlar. Olai bizim takımın ihtiyacı olan profil bile değil40 diyor bir de Lakin o 35+ KDV+ Ahmet olabilir dediğin gibi.
Zaten o sahne yüzünden istiyoruz yoksa 1 dakika bile izlemedikIrkçılık gibi olmasında Kutsal Damacana’daki kurt adamı andırıyor yaw
Tek alacaz dostum beğenmiyorsan lazio tutEn az 2 orta saha almamız gerek. Tek orta saha alma düşüncesi yoktur dimi ?
Tek Azizim tek. Gene uyuttular bizi.En az 2 orta saha almamız gerek. Tek orta saha alma düşüncesi yoktur dimi ?
Sistem takımlarından topçu alırken 2 kez düşünmek gerekir. Hele 30 milyon falan istiyorlarsa 4 kere düşünmek gerekir. Bizim ne o kadar düşünecek adamımız, ne o kadar vaktimiz ne de riske atabileceğimiz 30 milyonumuz var.nordjlsland hayatında 30 milyon euroyu bi arada görmüş mü acaba gerçi suç bizde paramız çok dersen önüne gelen 30 40 ister
Nedimim öyle bir durumda kendi takımlarımı tutmayı tercih ederimTek alacaz dostum beğenmiyorsan lazio tut
1 tane alacaklari cok barizEn az 2 orta saha almamız gerek. Tek orta saha alma düşüncesi yoktur dimi ?
Gelecek yıl için Oulai, Torik gelecek yıl yok maalesefÖyle bir saçmalık yapmasınlar. Olai bizim takımın ihtiyacı olan profil bile değil