Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
Bu yılı hallettiler sanki de gelecek yılı düşünüyorlar bir de.Gelecek yıl için Oulai, Torik gelecek yıl yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yılı hallettiler sanki de gelecek yılı düşünüyorlar bir de.Gelecek yıl için Oulai, Torik gelecek yıl yok maalesef
Okan hocam bunu da ısrarla isteyerek aldırmıştı, 32 yaşında ve 6 aydır kulüpsüzmüş.Fredrik Midstjø gibi nöbet
Seni 12'de durduran ne oldu reis.Yirenky 12mden yukarı etmez
Yirenkyi max 1.3 milyon , kulübü 25 istermişPeki Yirenky'i 30 maaş 1.5 mu? Magassa 25-30 ama maaş 3.5-4 mü? yoksa Olai 35+KDV(TS 42 açıklamış olacak tarzı)+Kutucu maaş 1.5 mu? Hangisine parayı bayılmaya tercih edersin
Ahmedim en kötü senaryo da bile alternatif bir orta saha yine lazım. Part time Lemina, düşüşte Torreira, bitik İlkay, sene sonuna kadar güvenemeyeceğimiz bir Sara, korkunç aga1 tane alacaklari cok bariz
Mukau bu paralari hic etmez.Yirenkyi max 1.3 milyon , kulübü 25 istermiş
Keita max 2.2 milyon, kulübü 30 istermis
Oulai hiç olmaz o maliyetlere
Bunun dışında Mukau da bu bonservis karşılığında alınabilir.
Magassa konusunda kararsızım.
Sara var Kaan var İlkay var Lemina var Toreyra var
Bence de almak lazim ama alacaklarina inanmiyorum aziz hocamAhmedim en kötü senaryo da bile alternatif bir orta saha yine lazım. Part time Lemina, düşüşte Torreira, bitik İlkay, sene sonuna kadar güvenemeyeceğimiz bir Sara, korkunç aga
Yunus var, Lang var, Aspirin var, Icardi var. Totalde 9 tane orta saha...Real'de böyle rotasyon yok an itibariyle.Sara var Kaan var İlkay var Lemina var Toreyra var
Ben Yinrekyi'dense Magassa2ya daha sıcağım. Mukau'da sertlik konusunda biraz sıkıntılarım var. Oulai zaten şu an için istediğim profil değil. Keita en garantisi olabilir ama onunda tavanı düşük geliyor bana.Yirenkyi max 1.3 milyon , kulübü 25 istermiş
Keita max 2.2 milyon, kulübü 30 istermis
Oulai hiç olmaz o maliyetlere
Bunun dışında Mukau da bu bonservis karşılığında alınabilir.
Magassa konusunda kararsızım.
Skills'ini atalımda adet yerini bulsun
Ben 98'liyim, babam gibi durur yanımda.Bu adam doğduğunda ben 22 yaşındaymışım , en az 33 yaşında lan bu
Alternatif olur bu yıl. Kötü oyuncu değil. Sara Tor Lemina İlkay ve Oulai’den ikisi oynuyacak, tabi asprilla veya lang no onu becerebilirseBu yılı hallettiler sanki de gelecek yılı düşünüyorlar bir de.