GSCimbom
Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 201

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
371,6K
Sayfa
201/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte armutla da ihtiyacın var. Elmaya gelince 35lik elma ya kokusuz tatsız plastikten olanıdır yada çürük ve çöpe gidecek. Şu an idare edilir mi edilir, idareli kullanmak şartı ile Leminayı. Alternatif bulmak zor gibi. İnşallah bulunur..
Armuta ihtiyacın yok. Elma bitmiş ya armut biterse diye alalım diyorsun. Olai torreira giderse işlevsel bir transfer olur. Şuan manasız. Önce ihtiyacımız giderilmeli

1000045829.webp

Ucuza bırakıyorlarsa bunu alırım 2-3 sene idare eder

Böyle c sınıf yaşlı oyuncular olmaz beleş bile alınmaması lazım yabancı kuralı varken

İlkay yerine hakan ç tercih edilebilirdi yazın. Şuan ilkay varken bi de üstüne hakan ç.. bu kadar papaza gerek yok, orta sahada yaş ortalamasını bu kadar yukarı çekmenin de manası yok

Kuzey ulkelerindeki oyuncular bir ara çok fazla yükseldi ama tutmayan da çok fazla transfer oldu. Şu anda eski popülerliği yok çünkü genelde sistem takımları oluyorlar ve tutmayabiliyor oyuncular. Hauge mesela baya bir takım gezdi olmadı. Bizde Jelert tutmadı mesela ben çok umitliydim . Sayıları hiç az değil. Şimdi bu yirenky kardeş 6 no ise denemelik alınabilir mesela 6/7 milyona ama sırf görüntüsünden dolayı gidip adama 20/30 vermek akılla izah edilemez. Ben olumsuzum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt