Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Pape Gueye'yi bence Villarael bırakmayacak daha doğrusu indirim yapmayacak. Adamların çok yüksek bir CL şansları var zaten sezon sonu da DK'da oynayacak oyuncu o yüzden devre arası vermek yerine sezon sonu benzer yada en kötü 5-10 milyon daha azına satarım ama CL'de işimi zora sokmam derler. O yüzden Pape Gueye gelmez ben hala en sonunda Magissa'yı bonservisiyle yada zorunlu satın alırız diye düşünüyorum yada sürpriz biri gelir.

dün kazandık normal geldide fb puan kaybı daha cok sevindiriyor beni gs galibiyetine göre :D liverpool macına öyle sevinmedim

Bu arada Pape Gueye'yi bence Villarael bırakmayacak daha doğrusu indirim yapmayacak. Adamların çok yüksek bir CL şansları var zaten sezon sonu da DK'da oynayacak oyuncu o yüzden devre arası vermek yerine sezon sonu benzer yada en kötü 5-10 milyon daha azına satarım ama CL'de işimi zora sokmam derler. O yüzden Pape Gueye gelmez ben hala en sonunda Magissa'yı bonservisiyle yada zorunlu satın alırız diye düşünüyorum yada sürpriz biri gelir.
Insallah birakmazlar

Pep Guardiola: "Kendi adıma, Bernardo Silva sonsuza dek kalmasını isterdim. Ancak Bernie ile çok konuştuk ve Bernie kendisi ve ailesi için en iyisinin ne olduğuna karar vermek zorunda. Ne olursa olsun; bu sezon, gelecek sezon ya da 10 yıl sonra bile, kulübün uzun tarihinde sahip olduğu en büyük oyunculardan biri olarak kalacak."

defans al
G-8HgduWcAEqTmO.webp

Beyler asprilla skills izledim biz ne aldık ya. Sağ ayak yok çocukta, olsaymış kral kobra olurmul bu

ederson harıc adı gecenler ıcınde en cok ıcıme sınen keıta gıbı oyun tarzı ıle. olaı de olurdu ama trabzon kıllıgı var

Neyse artık karar versinler ve City maçına kadar açıklasınlar yeni orta sahayı, son gün saçmalığından kulüp olarak çıkmak gerek.

Ligde oynatalım artık transferleri.
Persembe cumaya kadar ciddi birsey beklemiyorum. Ondan sonra saldiri olur os+ yusuf fesh icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt