- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Gueye olacak ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gueye den daha cok isterim açıkcası sarr'ıPape Gueye'nin yedeği![]()
3-4 yıl orta saha aramayız derim!30 bonservis 3-4 milyon maaşa Gueye alsalar ne dersiniz?
Yaşından dolayı ben de daha çok isterim o biraz ironiydi. Sarr'ın geri dönüşü olabilir yaşı dolayısıyla bize de uyar ama alamayız.Gueye den daha cok isterim açıkcası sarr'ı
Insallah birakmazlarBu arada Pape Gueye'yi bence Villarael bırakmayacak daha doğrusu indirim yapmayacak. Adamların çok yüksek bir CL şansları var zaten sezon sonu da DK'da oynayacak oyuncu o yüzden devre arası vermek yerine sezon sonu benzer yada en kötü 5-10 milyon daha azına satarım ama CL'de işimi zora sokmam derler. O yüzden Pape Gueye gelmez ben hala en sonunda Magissa'yı bonservisiyle yada zorunlu satın alırız diye düşünüyorum yada sürpriz biri gelir.
Hayırlı olsun Mahmut'a geçmiş olsun.30 bonservis 3-4 milyon maaşa Gueye alsalar ne dersiniz?
Persembe cumaya kadar ciddi birsey beklemiyorum. Ondan sonra saldiri olur os+ yusuf fesh icinNeyse artık karar versinler ve City maçına kadar açıklasınlar yeni orta sahayı, son gün saçmalığından kulüp olarak çıkmak gerek.
Ligde oynatalım artık transferleri.
Insanda biraz utanma olur. Bizimkiler minimum 3 verse ne kadar istedi? 40 milyon kazandın zaten.Icardi bu işi diretmeli efsanemiz olarak sene sonu takımdan ayrılmalı
Ekli dosyayı görüntüle 313150