Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada ana plan transferi eğer Ruiz gibi imkansız görünen ama ana planda ciddi fark yaratacak biriyse ama 2-3 Şubat beklenmesi gerekiyorsa (sanmıyorum ama), beklensin ama U23 olan gelmeli.

Böyle bir aday yoksa Pape Gueye falansa bu hafta bitsin bu transfer.

Pape Gueye transferinin zannedildiği kadar kolay bir transfer olmadığını düşünüyorum.

Güney amerikadan çok iyi bir dmc bulamaz mıyız? Orada lig bitmedi mi?

ihtiyacımız olan topçu belli granvenberg tarzı uzun bacaklı kontra kesebilen biraz top yapma kabiliyeti olan driblingi olan defans first bir ortasaha. 3 adet 8 numaramız var zaten (sara,torreira ve ilkay) 1 tane 6 numaramız var o da lemina ve aynı zamanda stoper yedeğiz. Bu krtierlere uyan alabileceğimiz en iyi topçu milandaki Fofana ama o da geri dönüşü olmayan parayı öldürdüğümüz bir transfer olur.

Pape Gueye işinde aklıma başından beri yatmayan bi şey var

Villarreal öyle aşırı büyük bi takım değil ve yüksek maaşlar vermiyor
İspanya'da yasa gereği her topçunun serbest kalma bedeli oluyor
Gueye bedava gittiğinde piyasası über bi topçu değilmiş, maaşı da eh işte seviyesindedir

Bu durumda bence çok yüksek bi serbest kalma bedeli koydurmamıştır
O bedel bence 20-25m bandındadır

Yalnız şöyle bir şey var o maddeyi kullanmak için parayı tekte nakit yatırmak gerekiyor
Belki de başından beri biraz fazlasını verelim ama taksitli verelim pazarlığı yapıyoruz

Bakalım
West Ham United are ready to make a €35 million offer for Villarreal midfielder Pape Gueye, with the club keen to reinforce in the area.
According to Fichajes, West Ham United are willing to table a €35 million offer for Pape Gueye in the January window. The Villarreal midfielder has a release clause in excess of €40 million, which is what the Spanish side want to part ways with him, as the Hammers may think about a deal should there be a disparity in the demands.

Elde 12 yabancı var. İkisi yeni geldi birinden hiç faydalanamadık düzgün. (Singo). Kalan 9’dan da 3’ü 1 aya yakın Afrika Kupası vs yaptı.

1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina
7. Sara
8. Sane
9. Lang
10. Asprilla
11. Osimhen
12. İcardi

Yerli olarak

1. Uğurcan
2. Bardakçı
3. Kaan
4. Arda
5. Eren
6. İlkay
7. Yunus
8. Barış
9. Kutucu

10. Günay
11. Kazımcan

Var şu an elde.

Orta sahaya alınacak 2 nitelikli isim ile üç kulvara yeteriz

Pape gueye bence baya iyi topçu

Gelirse bizim taraftarı baya bi ters köşe yapar

Yaptığım uzun analizler, araştırmalar, karşılaştırmalar sonrası (yarım saat) almamız gereken defansif orta sahayı buldum arkadaşlar.

Baby Lemina budur

Botafogoda parasal sıkıntılar var demiyor 20m euroya al gel

Dursun başkanın masaya yumruğunu vurup sana Gueye de yok 17K da yok, Oluai veya Ederson oynatacak hoca bakıyorum demesi gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt