- 1 Ağustos 2009
- 47.076
- 49.391
- 4.878
Bazen esprilerinin kalitesi çok iyi ama genelde berbatİş yapmazsa hıyarto diye alay ederler bu adamla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen esprilerinin kalitesi çok iyi ama genelde berbatİş yapmazsa hıyarto diye alay ederler bu adamla.
Yaptığım uzun analizler, araştırmalar, karşılaştırmalar sonrası (yarım saat) almamız gereken defansif orta sahayı buldum arkadaşlar.
Baby Lemina budur
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Botafogoda parasal sıkıntılar var demiyor 20m euroya al gel
Ben de eliezer mayenda diyorum bu aralarAnlık gelen futbolcu söyleme hissi , gunde 1-2 kere olur sabah uyandığımda MAMARDASHVILI dedim mesela
Umarım ikisi de 3in1 takılırlarOkan gueye ve 17K , dursun oluai ye kitlenmiş
Umarım dursunun istediği olur
yalan yok bu isimlerde oulai haric icime sinen biri hic yok. o yurekyi midir nedir onun yasina en az 4 yas daha ekleyin zaten
Yaptığım uzun analizler, araştırmalar, karşılaştırmalar sonrası (yarım saat) almamız gereken defansif orta sahayı buldum arkadaşlar.
Baby Lemina budur
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Botafogoda parasal sıkıntılar var demiyor 20m euroya al gel
Valla twitterda falan gördüğüm yorumların çoğunluğu adama çöp çekiyorAdama kimse kötü demiyor 35m çok pahalı diyor. O kadar paraya varela alalım
![]()
Alan Varela - Oyuncu profili 25/26
Alan Varela, 24, Arjantin ➤ FC Porto, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 4 Tem 2001, Isidro Casanova, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Ciddi tipsel olarak da leminaya benziyor, stats da fena değil. Güney amerikada lig bitmiş olmalı, botafogoda mali sıkıntılar var almak istesen gelir şu şartlarda.bunun adı geçmişti sanki geçen ay. Almazlar hocam almazlar son ana kadar bekleyecekler yine fırsat ayağına.
Pape Guey transferine oyuncu kalitesinden ziyade yasindan dolayi soguk baktim.30-35 milyon euro rakamlar verilmesi bana halen cok saglikli gelmiyor
Ama bu Pape'den cok daha pahaliAdama kimse kötü demiyor 35m çok pahalı diyor. O kadar paraya varela alalım
![]()
Alan Varela - Oyuncu profili 25/26
Alan Varela, 24, Arjantin ➤ FC Porto, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 4 Tem 2001, Isidro Casanova, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr