Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 sene önce burada Pape Gueye çok net konuşulmuştu.

Gueye işi artık bitsin de Kayserispor maçında oyuncuyu sahaya atıp hazırlayalım.
Haftasonuna kadar hic bir halt bitecegini sanmiyorum.Son 1 hafta duzluk isine bayiliyor bizimkiler

Avrupa ile bizim transfernarasinda 4 gun var galiba, ezberden "orayi bekleyek" falan derler allahbilir
Galiba onlarda ptesi son bizde cuma(haftaya cuma). Tam tarihleri bilmiyorum

Son düzenleme:
Ortaya bi herif alacaklar altı üstü, dünyanın en önemli olayı haline geldi. Çekin kiralık bi herif geçin nasılsa kazığı yedireceksiniz her türlü

Hedef Papa'mis, alternatifi Onyedika diyor Buchi Laba.

Eger dogruysa Pape Gueye alinsin fiyati neyse onemli degil...
Ben o adamın bir şey bildiğini düşünmüyorum.Hep gündemde ki isimlerle ilgili yorum yapıyor sadece. Kendini pazarlıyor aslında. Zamanında Belhanda'nın kankası vardı gazeteci. Bu da onun Nijeryalı versiyonu gibi

Papa Gey gelmeli. Keşke Papa Kocaeli ziyareti olduğunda şu transfer olsaydı.

Eger topcu iyise bize katki saglayacaksa takilmayin maliyetine. Sanki cebinizden mi cikiyor?

Ilerde satisi zor olur, son alicisi oluruz falan filan. Yav görende sanki tarihimizde acayip satislar var sanir. Biz hep guncel basarilara bakmiyormuyuz? Ee gelsin sampiyon olalim keyfimize bakalim

Hocamiz sevmiyor genc topcu, hazirci hep napalim?

Ben o adamın bir şey bildiğini düşünmüyorum.Hep gündemde ki isimlerle ilgili yorum yapıyor sadece. Kendini pazarlıyor aslında. Zamanında Belhanda'nın kankası vardı gazeteci. Bu da onun Nijeryalı versiyonu gibi
Bende ona pek itibar etmem ama ikiside Afrikali olunca acaba haber mi aldi diyor insan. Yoksa secenekler arasinda A: Gueye B: Onyedikya ise, kesinlikle Gueye alinmalidir. Bu saatten sonra tekrar yeni isimler aramaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt