Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.035
- 21.071
- 2.233
1.5 sene önce burada Pape Gueye çok net konuşulmuştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satsalar verilir o paraEskiden olsa olmaz derdim de Pape için 30 veren Ederson için 40'da verir bence :red:
Haftasonuna kadar hic bir halt bitecegini sanmiyorum.Son 1 hafta duzluk isine bayiliyor bizimkilerGueye işi artık bitsin de Kayserispor maçında oyuncuyu sahaya atıp hazırlayalım.
Ederson icin 50 falan istiyorlar ama hatta satmak istemiyorlar.Eskiden olsa olmaz derdim de Pape için 30 veren Ederson için 40'da verir bence :red:
Hedef Papa'mis, alternatifi Onyedika diyor Buchi Laba.
Eger dogruysa Pape Gueye alinsin fiyati neyse onemli degil...
Hedef vatikan mı adminimHedef Papa'mis, alternatifi Onyedika diyor Buchi Laba.
Ben o adamın bir şey bildiğini düşünmüyorum.Hep gündemde ki isimlerle ilgili yorum yapıyor sadece. Kendini pazarlıyor aslında. Zamanında Belhanda'nın kankası vardı gazeteci. Bu da onun Nijeryalı versiyonu gibiHedef Papa'mis, alternatifi Onyedika diyor Buchi Laba.
Onyedika'dan daha iyisi dururken onu almamak sacmalik olur , parasinda degilim ikiside gelirim diyorsa en iyisini alacaksin. Yoksa pahali mi pahali ama yapacak birsey yok.forumdakiler kadar olumsuz değilsin sanırım admir ney.
Bende ona pek itibar etmem ama ikiside Afrikali olunca acaba haber mi aldi diyor insan. Yoksa secenekler arasinda A: Gueye B: Onyedikya ise, kesinlikle Gueye alinmalidir. Bu saatten sonra tekrar yeni isimler aramaya gerek yok.Ben o adamın bir şey bildiğini düşünmüyorum.Hep gündemde ki isimlerle ilgili yorum yapıyor sadece. Kendini pazarlıyor aslında. Zamanında Belhanda'nın kankası vardı gazeteci. Bu da onun Nijeryalı versiyonu gibi
Kesinlikle Pap gueyi alıp 3-4 sene kullanmak en mantiklisi. 17k ya 20 bons 3 maas verilecegine.Hedef Papa'mis, alternatifi Onyedika diyor Buchi Laba.