Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam brezilyalı maaş ile oyuncuyu ayartırsak her şey mümkün olur da onu becerecek iş bitirici adam yok maalesef.
Adamlar zaten 50 falan istiyor oyuncuyu de 8 milyonla falan ayartsan 80 -90 maliyeti oluyor ederson iyi oyuncu da o kadar maliyete degecek adam degil ki yav.

Ona 30 falan istendiğini sanmıyorum. 10-15 arasına ciddi şekilde ilgilensen oradan çıkarırsın.

Kudüs, Skov Olsen'i falan 6-9 milyon €'lara sattılar. 30 falan komik rakamlar.

Son satislari 20-25 civarini buldu norrdsjallandin.. Bence cidden 30 cekmislerdir..

Screenshot_2026-01-26-13-36-30-804_com.android.chrome.webp

Bu dursun kesin hala Olayi zorluyordur. Bu işten vazgeçildiğine zerre inanmıyorum.

Yes. Sosyal Medya hesabından ne paylaşıldığının hiç önemi yok. Dursun Özbek 70 küsur yaşında hayatı boyunca ticaretle uğraşmış adam. Yok sosyal medyada şöyle paylaşım yapılmış, yok o şunu demiş, herkes her şeyi söyler. Böyle şeyler gram umurunda olmaz böyle insanların. Özal görmüş, Demirel görmüş insanlar.

Dün dündür bugün bugündür.

Bu arada Parma'daki Keita'yı biraz izledim çok fazla gereksiz sert ve hamlelerinde zamanlama olarak geç kalıyor.

Ciddi kırmızı kart riski ve penaltı yaptırma potansiyeli var. Hakemlerin bize yaklaşımı da ortadayken hala öğrenme aşamasında olan bu tarz bir adam sıkıntı çıkarır.

Yav yönetimde de hata var çıkıp Gueye için 40 milyon istediler dersen Okan kafayı takar o parayı gömmeden bırakmaz

10 milyon falan istediler deseydik keşke burun kıvırıp vazgeçerdi anında

Yirenki istiyorum ben

Her dönem eksik bıraktığı mevkiler yüzünden taraftara bedel odeten, yeni bir transfer dönemi yaklaşırken eksiklerimizi tamamlayacağız deyip yine ilk elzem olmayan bölgelere transfer yapan takım hangisidir

Her dönem eksik bıraktığı mevkiler yüzünden taraftara bedel odeten, yeni bir transfer dönemi yaklaşırken eksiklerimizi tamamlayacağız deyip yine ilk elzem olmayan bölgelere transfer yapan takım hangisidir
Fenerbahçe

Bu dursun kesin hala Olayi zorluyordur. Bu işten vazgeçildiğine zerre inanmıyorum.
Ugurcanla benzer surec. İsimler yazilsin cizilsin.

Bu sefer edersonngibi gueye yaziliyor "maliyetli"

Sonunda Dursun baskan boyle istediye gelecek. Zaten en basindan beri istiyordu vs vs yazacak BCT.

Cunku maasi az olmayacaklar icin " secim, para" diyecek biraz. Sonra laps Trabzona 30 daha atacak zannediyorum

Son satislari 20-25 civarini buldu norrdsjallandin.. Bence cidden 30 cekmislerdir..

Ekli dosyayı görüntüle 313179
Piyasanın içine ettiler. Bir tane stoper var diğerlerinin hepsi hücum oyuncusu yüksek satmalarında onun da etkisi olmuştur.

Ciddi ilgilensek 15'e çıkar gibi duruyor. Çocuk topla çok savruk ama çevikliği, mücadelesi, top kapması vs. bizim oyun yapısına uygun bir oyuncu.

Ayrıca sağ bek falanda oynatıyorlar Milli Takımda.

Haftasonuna kadar hic bir halt bitecegini sanmiyorum.Son 1 hafta duzluk isine bayiliyor bizimkiler

Avrupa ile bizim transfernarasinda 4 gun var galiba, ezberden "orayi bekleyek" falan derler allahbilir
Galiba onlarda ptesi son bizde cuma(haftaya cuma). Tam tarihleri bilmiyorum
Kapandiktan sonra anca cöplerini aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt