Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bu dursun kesin hala Olayi zorluyordur. Bu işten vazgeçildiğine zerre inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar zaten 50 falan istiyor oyuncuyu de 8 milyonla falan ayartsan 80 -90 maliyeti oluyor ederson iyi oyuncu da o kadar maliyete degecek adam degil ki yav.adam brezilyalı maaş ile oyuncuyu ayartırsak her şey mümkün olur da onu becerecek iş bitirici adam yok maalesef.
Ona 30 falan istendiğini sanmıyorum. 10-15 arasına ciddi şekilde ilgilensen oradan çıkarırsın.
Kudüs, Skov Olsen'i falan 6-9 milyon €'lara sattılar. 30 falan komik rakamlar.
Bu dursun kesin hala Olayi zorluyordur. Bu işten vazgeçildiğine zerre inanmıyorum.
Yok oyuncuyu ayartınca daha ucuza çıkarabilirsin o yüzden öyle dedim son 1.5 yılı kaldı.Adamlar zaten 50 falan istiyor oyuncuyu de 8 milyonla falan ayartsan 80 -90 maliyeti oluyor ederson iyi oyuncu da o kadar maliyete degecek adam degil ki yav.
FenerbahçeHer dönem eksik bıraktığı mevkiler yüzünden taraftara bedel odeten, yeni bir transfer dönemi yaklaşırken eksiklerimizi tamamlayacağız deyip yine ilk elzem olmayan bölgelere transfer yapan takım hangisidir
Ugurcanla benzer surec. İsimler yazilsin cizilsin.Bu dursun kesin hala Olayi zorluyordur. Bu işten vazgeçildiğine zerre inanmıyorum.
Bence de bu daha mantıklı bı seçenek. Maliyetler aşırı yüksek yaza kadar bir şekilde idare edip yazın uzun vadede çözüm bulunur.Kiralık Bissouma alalım gelelim. Gueye'ye 30-40 soygun
Piyasanın içine ettiler. Bir tane stoper var diğerlerinin hepsi hücum oyuncusu yüksek satmalarında onun da etkisi olmuştur.Son satislari 20-25 civarini buldu norrdsjallandin.. Bence cidden 30 cekmislerdir..
Ekli dosyayı görüntüle 313179
Kapandiktan sonra anca cöplerini alirizHaftasonuna kadar hic bir halt bitecegini sanmiyorum.Son 1 hafta duzluk isine bayiliyor bizimkiler
Avrupa ile bizim transfernarasinda 4 gun var galiba, ezberden "orayi bekleyek" falan derler allahbilir
Galiba onlarda ptesi son bizde cuma(haftaya cuma). Tam tarihleri bilmiyorum