Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demiştim 28 ne kadar oyalayacaklar diye sandığınızdan daha akıllı yönetim var karşınızda yada daha çok gerizekâlı taraftar

Alakasiz profiller aslinda.. Gordugum kadariyla Gueye baya baya 6 olmus gecmiste 8 de oynuyordu yanilmiyorsam..İkincisi iyi bir Sara'nin yaptiklarini bu herifin yapma ihtimali yok ..Sara iyi olunca takim cok rahatliyor atletico macina girdigi an ibre tamamen bize dondu cunku akilli basli atak yapmaya basladik.. K.gumruk macinda da cok gezdi on tarafta ortada her yerdeydi attigi kafa goluu tekrar izlersen daha rahat gorursun oncesinde ta nerelere kadar gelip ceza sahasina kosu attigini..
İyi bir Sara bizim icin cok degerli maalesef bunu sinirli sayida macta gorebildik su ana kadar.. Sara'yi ismi gecenlerden en cok Edersona benzettim
Sara ne yapıyor reis..Uzun top ,diagonal pasmıı atıyor..kırk yılda bir araya top atıyor.Çoğu ileriye attığı topların ya isabetsiz yada sert atıyor.
Şutmu var.Adamın izle şutlarını.Zaman zaman driblingde yapıyor.Fizik olarak saradan daha güçlü..Daha çabuk oynuyor.Yahu bomboş genelde daha boş alan bulunan maşlarda 2.3 pas yapıyor diyemi süper oluyor.
Abi nasıl göremiyorsunuz bunu inanılır gibi değil.

İsmi geçen oyunculardan hangisi McTominay a benziyorsa onu alalım.
Gündiz gibi tek yönlü oyunculardan uzak duralım. Dün Fener maçı rakip sahaya yıktıktan sonra Gündiz hiçbir varlık gösteremedi. Büyük takım hangi mevkiye oyuncu alırsa alsın, oyunu iki yönünü de oynamak zorunda, bu kısımdaki dengesizlik uzun vadede ölü yatırıma dönüşür takım için.

Pape Gueye resmi teklif yapılacak
Onyedika ise alternatifi olarak düşünülüyor anladığım kadarıyla

gueye o yaş ile 40 filan etmez

kötü oyuncu değil ama bana yine yanlış adam peşindeyiz gibi geliyor

Lan takıma etebo geldiğinde zenci siyahi yamyam bulduk diye gtümüz tavanlara vuruyordu... o yüzden her siyahi oyuncuyu appiah makelele falan zannetmesek mi?

Adı çıkanlar arasında Ederson hariç bize en uygun profil bence Udinese'de ki Arthur Atta.

Elimizde Zaniolo kozu varken mutlaka bir teklif bir şey göndermek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt