Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.608
- 6.674
- 768
Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama sabah akşam fm oynuyorsun daha bir tane orta saha önerdiğini göremedik...Kuzey Aslan adlı şahıstan çok feci rahatsızım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama sabah akşam fm oynuyorsun daha bir tane orta saha önerdiğini göremedik...Kuzey Aslan adlı şahıstan çok feci rahatsızım
6 ay önce kraldi burda şimdi boklaniyorBu arada Onyedika burada gömüldüğü kadar kötü topçu değil.
Tek güvenilir kaynak kendisi.Buchinin ifadelerinden papa gueyenin öncelikli olduğu anlaşılıyor
kanka adamın türk karşılığı yok, o kadar kalite bi adam.@Nedim Tokuyucu Gey için Türk bir benzetme patlatsana knk
Fmyi bırakalı çok oldu mahoSöylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama sabah akşam fm oynuyorsun daha bir tane orta saha önerdiğini göremedik...
@Nedim Tokuyucu Gey için Türk bir benzetme patlatsana knk
Ozan Tufan@Nedim Tokuyucu Gey için Türk bir benzetme patlatsana knk
Sara ne yapıyor reis..Uzun top ,diagonal pasmıı atıyor..kırk yılda bir araya top atıyor.Çoğu ileriye attığı topların ya isabetsiz yada sert atıyor.Alakasiz profiller aslinda.. Gordugum kadariyla Gueye baya baya 6 olmus gecmiste 8 de oynuyordu yanilmiyorsam..İkincisi iyi bir Sara'nin yaptiklarini bu herifin yapma ihtimali yok ..Sara iyi olunca takim cok rahatliyor atletico macina girdigi an ibre tamamen bize dondu cunku akilli basli atak yapmaya basladik.. K.gumruk macinda da cok gezdi on tarafta ortada her yerdeydi attigi kafa goluu tekrar izlersen daha rahat gorursun oncesinde ta nerelere kadar gelip ceza sahasina kosu attigini..
İyi bir Sara bizim icin cok degerli maalesef bunu sinirli sayida macta gorebildik su ana kadar.. Sara'yi ismi gecenlerden en cok Edersona benzettim
Bu yıl sadece CL son eleme maçında izledim. Sonrasında falan sakatlandıysa bilmiyorum ama bu kadar boklanacak bir oyuncu değil.6 ay önce kraldi burda şimdi boklaniyor
Çok düşmüş, aksi olsa ne Ndidi keserdi ne de Brugge salmaya okay verirdi böyle bir takvimde.6 ay önce kraldi burda şimdi boklaniyor
6 aydır bok gibi olduğu icin olabilir6 ay önce kraldi burda şimdi boklaniyor