Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün izledim, yaramaz.
lille'de baya sorun var hocaları da geçen istifa etmiş başkan kabul etmemiş falan o yüzden dün pek ölçü olmaz gibi ya.Pardo ve bouaddi dışında oynayan yoktu direkt.Garip bir oyun oynadılar defanstan stoperler çıkarken yanaşan yok üstüne rakibi karşılarken de bütün orta sahalar rakip ceza sahasına kadar gitti tüm merkez bomboştu tek pasla çıkıp durdu strasbourg.Ben normalde lille maçı birkaç kez izledim bu sezon ama Mukau'ya pek dikkat etmemiştim dün dikkat ederek izledim ama pek ölçü olacağını sanmıyorum normalde bu kadar kötü değildir bence

Futboldan anlayan ahbaplarıma selam ederim.

IMG_20260126_152122.webp

lille'de baya sorun var hocaları da geçen istifa etmiş başkan kabul etmemiş falan o yüzden dün pek ölçü olmaz gibi ya.Pardo ve bouaddi dışında oynayan yoktu direkt.Garip bir oyun oynadılar defanstan stoperler çıkarken yanaşan yok üstüne rakibi karşılarken de bütün orta sahalar rakip ceza sahasına kadar gitti tüm merkez bomboştu tek pasla çıkıp durdu strasbourg.Ben normalde lille maçı birkaç kez izledim bu sezon ama Mukau'ya pek dikkat etmemiştim dün dikkat ederek izledim ama pek ölçü olacağını sanmıyorum normalde bu kadar kötü değildir bence
Normalde bi mac ölcü olmaz ama az cok kumasini belli eder yinede oyuncu. Fazla birsey göremedim bunda.

istenen paralar fazla sadece videodan izledim ama Zabi de çok fena bir futbolcu gibi duruyor , Yirenkyi'den fazla sindi içime topla falan iyi baya

ankette ismi geçen oyuncuların hiçbirini 2 maçtan fazla izlememişimdir

yorumsuzum

Normalde bi mac ölcü olmaz ama az cok kumasini belli eder yinede oyuncu. Fazla birsey göremedim bunda.
onluk bir şey olmadıki dediğim gibi Lille'de baya iyi oyuncular da var ama hiçbirinde bir şey yoktu dün takım genel olarak zaten saçma sapan oynadı.Mukau'nun işi normalde ikili mücadele , top kapıp hızlı taşıması ama öyle bir oyun da olmadı.Oyun merkezde sadece Bouaddi'nin iş yapabileceği bir durumdaydı biraz

Perşembe akşamı orta saha açıklanır diye düşünüyorum...

Hangisi Tolgahan sen de bir öyle bir böyle demeye başladın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt