Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada farkli bir sey dememiski zaten soyledim gibi bir sey anladim ben.
Alıntıladığı paylaşımda dediğin tersi var. Maç için gidilse direk Manchester'a giderlerdi diyor. Oysa kendisi ilk mesajında maç için gidiyorlar demişti. O yüzden bana farklı geldi.

Nasıl topçu olduğunu biliyoruz,en azından ben biliyorum oulai ve folcarellinin

Diğer adı geçen tüm topçuları millet tipine bakıp istiyor kimsenin bir fikri yok bilgisi olmadığı için

Bilinmezi istemek kadar da saçma bişi yok
Senin ya da benim ne istedigimizin bir gram onemi yok, sanki bize sorup aliyor koskoca kulup :asd:

Su hayal dunyasindan cikalim. Ben bilsem ne olur sen bilsen ne olur, TR ligini biliyoruz diye oyuncu almak cok salakca birsey sanki burasi Premier Lig. Aldigin oyuncu kaliteli ligden gelirse her turlu oynar eger curuk birsey alip gelmedigin surece.

Senin ya da benim ne istedigimizin bir gram onemi yok, sanki bize sorup aliyor koskoca kulup :asd:

Su hayal dunyasindan cikalim. Ben bilsem ne olur sen bilsen ne olur, TR ligini biliyoruz diye oyuncu almak cok salakca birsey sanki burasi Premier Lig. Aldigin oyuncu kaliteli ligden gelirse her turlu oynar eger curuk birsey alip gelmedigin surece.
İsminin eski trabzonspor başkanından esinlendiğini düşünmeye başladım... Trabzon a domalmadan biz içi rahat etmeyecek kesinlikle 😀 sadri Şenel bu kadar pazarlama yapamadı Trabzon başındayken...

Kamuoyu oluşturalım da aldıralım isteklerimizin bi önemi olsun

Almada için Atletico Madrid ile görüşüldü ise, neden Johnny Cardoso masaya konulmadı?

Defansif orta saha oyuncusu olarak kiralık al, yıl sonuna kadar işini görsün. Yaz aylarında sağlam oyuncu uygun maliyete bulunur. İlla bonservis vereceğim diyorsan Sassuolo'da Koné var hemde Kanada milli takımı oyuncusu, Afrika kupası zımbırtısı da yok.

Gueye veya Oulai için 30+ bonservis verilirse keriz yazılı forma ile dolaşsın bizimkiler.

İsim uzerine isim uzerine isim. Durumlar , hoca istiyorlar vs vs vs., blanka, magassa,keita, pep gueye, zorlanacak, hoca cok istiyor....cat oluai

Temmuz sinu agustos sureci. Kaleci kaleci kaleci lemmans ,petrovic, ederson, hoca istiyor, edersonda fark 1m, okan hoca Cok istiyor, donnaruma....cat ugurcan

Biliyoruz bu senaryoyu.

Ozan Kabak ile Beşiktaş arasında şu an için herhangi bir görüşme bulunmuyor. Ozan Kabak’ın, Türkiye’ye dönmesi halinde Galatasaray dışındaki bir takımda forma giymeyi düşünmüyor. (Arda Özkurt -
@MadridMedia_
)

Almada için Atletico Madrid ile görüşüldü ise, neden Johnny Cardoso masaya konulmadı?

Defansif orta saha oyuncusu olarak kiralık al, yıl sonuna kadar işini görsün. Yaz aylarında sağlam oyuncu uygun maliyete bulunur. İlla bonservis vereceğim diyorsan Sassuolo'da Koné var hemde Kanada milli takımı oyuncusu, Afrika kupası zımbırtısı da yok.

Gueye veya Oulai için 30+ bonservis verilirse keriz yazılı forma ile dolaşsın bizimkiler.

Adamlarin kadrosunda 3 tane OS kalmis ve kendileri OS kovaliyor. Vermezler bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt