Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.598
- 13.790
- 1.998
Ben beğenmedim bir sıkıntı var cocuktaBeyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben beğenmedim bir sıkıntı var cocuktaBeyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı
O 4 adamda hocanın oynattığı futbolun antisi olan oyuncular angelino,jelert,frankowski vesaire hep hücumcu bekler burada bir tek jelert hücumcu bek değildir diğerleri hepsi hücumcu bek defansif sorunları olan izlenerek alınmadığı buradan ortaya çıkıyor.Kaleci edersonda izlenerek alınmadığını düşünüyorum izlenerek alındıysa büyük sıkıntı.Aga sanki çok kantar ayarıyla yapılıyormuş gibi bizde transferler ona, buna o para verilmez işine giriliyor. Sağ bek pozisyonuna Boey'den sonra eşek yüküyle para harcadık 4 adam denedik daha ortada verim yok. Eğer alınabiliyorsa Ederson 50 versinler gram umurumda olmaz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerek yok.onu bunu bırakında kazımcana yeni rol lazım takımda , çocuğa yazık olmasın sonra
hiç beklemiyordum ama harbi harbi uğraşıyor takımda kalmak için
jakobs ve eren arkasında çok süre bulamaz sanki
jakobsu sol stoper alternatifi düşünsek aslında olabilir diyeceğim de hoca 1-2 maç harici oynatmadı bidaha orda
takımda yerli kalmadı doğru düzgün , kaana falan bel bağlanmaz şu saatten sonraGerek yok.
Bu oyuncuya o kadar para vermem
Draft gibi bir şey olmalı. 6 saat içinde her şey belli olmalıTransfer dönemleri 1 hafta olmalı
En mantıklısı buugarte yi de kiralayip bons. meblagi ödemeden süreci noktalayalim
Transfer dönemleri 1 hafta olmalı
ifb şahmuradov a sulanmis
bizim icünde iyi alternatif olabirdi
herif ligin gol krali heralde anlik olarak