- 3 Haziran 2015
- 57.288
- 66.486
- 4.143
City Forumuna girdim bizim maçın konusu bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 milyona internette alinabilir diye ilan mi vardi da 6 milyona alinabilirdi diye inandirdin kendiniÖyle yazıyordu. Bizim transfer yetkilimiz Şaban ise tipine bakan 30 diyor da olabilir onu bilemem.

Ne 6 milyonu rtas 25-30 istiyorlar adama
Var renkdas dm den attimCity Forumuna girdim bizim maçın konusu bile yok
30 istiyorlar 30, yani bunu nasıl bilmezsin hayret doğrusu!Tamam artık vurmayın, tamam 30 muş pardon.
6 milyona internette alinabilir diye ilan mi vardi da 6 milyona alinabilirdi diye inandirdin kendini![]()
Başka takımlara haberlerinde geçen bonservis paraları o paralar. Transfermarkt oyuncunun gerçek piyasasını belirtmez.Öyle yazıyordu. Bizim transfer yetkilimiz Şaban ise tipine bakan 30 diyor da olabilir onu bilemem.
Korktuğun şeylerin adını bile anmazsınCity Forumuna girdim bizim maçın konusu bile yok
Bir oyuncu daha alirsak oradan kendisini feda edecegiz buyuk ihtimalle.Trabzon'u zengin etmek için yanıp tutuşan @Sadri Baykam ın ihracını talep ediyorum.
Utancımdan kendimi konudan banlıyorum. Hoşçakalın...30 istiyorlar 30, yani bunu nasıl bilmezsin hayret doğrusu!
Bu lağlet olası transfer döneminden midem bulanıyor.
Yeniliriz diyenler içinde cedric baykam diye biri vardır kesin.