Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı

Hiçbir maçını izlemiş değilim. Uzun olan skills videosunu izledim.

Toreira yerine U23 birini arıyorsak adamımız budur. Lemina yerine ise emin olamadım. Fakat yazıldığı gibi gerçek yaşı 19 ve bonservisi de 6 milyon ise üzerine daha da düşünülecek bir durum göremedim.

6 milyona bu adamı hala almamış olmak büyük hata.

Keşke yirenki gelse forumda canlanır ai ile üretilecek kurtadam goril resimleri siteye can gelir, takıma gelir mi orası muamma

30 istiyolar

Toreira yerine U23 birini arıyorsak adamımız budur. Lemina yerine ise emin olamadım. Fakat yazıldığı gibi gerçek yaşı 19 ve bonservisi de 6 milyon ise üzerine daha da düşünülecek bir durum göremedim.

Toreira yerine U23 birini arıyorsak adamımız budur. Lemina yerine ise emin olamadım. Fakat yazıldığı gibi gerçek yaşı 19 ve bonservisi de 6 milyon ise üzerine daha da düşünülecek bir durum göremedim. 6 milyona bu adamı almamak büyük hata olur.

Haberlere göre 30 milyon € istemişler de ben zannetmiyorum o kadar isteyeceklerini. Ciddi ilgilensen 15 milyon € civarlarına indirirsin buraya.

6 milyona nasıl alacağını söylersen güzel olur? Zira haberler 25-30 milyon bonservis istendiği ve altına verilmediği şeklinde.

Haberlere göre 30 milyon € istemişler de ben zannetmiyorum o kadar isteyeceklerini. Ciddi ilgilensen 15 milyon € civarlarına indirirsin buraya.

Abicim 2026 yılında yapılmış profesyonel scout raporunda 6 milyon değeri görünüyor, iki haftada nasıl 30 milyon olmuş? Bu işlerde bir gariplik var.

Ne 6 milyonu rtas 25-30 istiyorlar adama

en çok istediğim oulai ama şuan için alınabilirliği olanlarda pape tercih ederim.Buarada bazıları yaş maş demiş ada 27 yaşında

1769434658362.webp

Yirenkyi, Danimark ligi o yüzden onu diğer liglerle kıyaslamak doğru değil. Diğer 3 oyuncu ise üst düzey ilk 4 lig içinden. Burada tabi ki takımların oyun tazıda bu verilerde etkili oluyor ama defansif olarak Magissa, ofansif olarak Danois ağır basmakta ve Mandela ise daha dengeli gibi gözüküyor. Ben Magissa'yı alırım yazın da eğer denildiği gibi Torreira giderse işte o zaman oraya Oulai, Danois, Zabi vb. birini alıp koymaktan yanayım.

6 milyona nasıl alacağını söylersen güzel olur? Zira haberler 25-30 milyon bonservis istendiği ve altına verilmediği şeklinde.

Öyle yazıyordu. Bizim transfer yetkilimiz Şaban ise tipine bakan 30 diyor da olabilir onu bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt