Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
yuksek bons isterler baya
10 a flan biter
ama herifin yasi da varmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuksek bons isterler baya
Beyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı
ingiltereye gidiş haber değeri taşımıyor, maçtan sonra dönmezlerse haber değeri var....Yegor Yarmolyuk nasil oyuncu? Bizim Kavukcu Londra'ya gittigine gore acaba mi dedim.
birleşsinler de kurtulsunlarNey, akturkoglu kiralik kartal mi![]()
Hiçbir maçını izlemiş değilim. Uzun olan skills videosunu izledim.
Toreira yerine U23 birini arıyorsak adamımız budur. Lemina yerine ise emin olamadım. Fakat yazıldığı gibi gerçek yaşı 19 ve bonservisi de 6 milyon ise üzerine daha da düşünülecek bir durum göremedim.
6 milyona bu adamı hala almamış olmak büyük hata.
Toreira yerine U23 birini arıyorsak adamımız budur. Lemina yerine ise emin olamadım. Fakat yazıldığı gibi gerçek yaşı 19 ve bonservisi de 6 milyon ise üzerine daha da düşünülecek bir durum göremedim. 6 milyona bu adamı almamak büyük hata olur.
Toreira yerine U23 birini arıyorsak adamımız budur. Lemina yerine ise emin olamadım. Fakat yazıldığı gibi gerçek yaşı 19 ve bonservisi de 6 milyon ise üzerine daha da düşünülecek bir durum göremedim.
Herifler Afrika'ya ciddi yatirim yapmislar. Bunlarin topculari Afrika Kupasina gitmiyor mu yaw?Son satislari 20-25 civarini buldu norrdsjallandin.. Bence cidden 30 cekmislerdir..
Ekli dosyayı görüntüle 313179
Haberlere göre 30 milyon € istemişler de ben zannetmiyorum o kadar isteyeceklerini. Ciddi ilgilensen 15 milyon € civarlarına indirirsin buraya.
Haberlere göre 30 milyon € istemişler de ben zannetmiyorum o kadar isteyeceklerini. Ciddi ilgilensen 15 milyon € civarlarına indirirsin buraya.
6 milyona nasıl alacağını söylersen güzel olur? Zira haberler 25-30 milyon bonservis istendiği ve altına verilmediği şeklinde.