Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.365
- 7.740
- 2.568
bu ne ya tolgahan ı tier 1 yapmışsınız , ona bakarsan asprilla haberini ilk veren profil şu 4 ocakta
bunu da tier 1 yapın o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erayım verdiğin örnekten yola çıkarsak dün akşam kuru fasulyeyi fazla kaçırdığını tahmin etmek hiç de zor değil, sende haklısın kuru fasulye yiyelim, ete para vermeyelim diyorsunAh ulan bir Bruno muz olsaydı osurarak şampiyon olurduk
Komik olan fener bize yardım etmiş oldu edersonu alarak.Edersonu çakacaklardı bize.Edersonda izlenmeden alınacaktı %100.Prime cityde %70 75 topla oynama ile kaleye 2-3 kere max top geliyordu o sezonlar.Ayağı iyi diye guardiola oynatıyordu.Genel kalecilik becerisi ortalama veya 6.5 7 seviyesinde 2 yıldır düşüşteydi.Ederson asla izlenerek alındığına eminim.İzlenildiyse daha vahim.Bu forumdada malesef cityde ilk 11 kalecisi yıllardır ortalama veya vasat olamaz diye yazanlar vardı ben bunları ilk ismi çıktığında yazdığımda.İsim uzerine isim uzerine isim. Durumlar , hoca istiyorlar vs vs vs., blanka, magassa,keita, pep gueye, zorlanacak, hoca cok istiyor....cat oluai
Temmuz sinu agustos sureci. Kaleci kaleci kaleci lemmans ,petrovic, ederson, hoca istiyor, edersonda fark 1m, okan hoca Cok istiyor, donnaruma....cat ugurcan
Biliyoruz bu senaryoyu.
Copy pastelerde rengi otomatik yap yav. Koyu temada okunmuyor(alintida yaptim)Ozan Kabak ile Beşiktaş arasında şu an için herhangi bir görüşme bulunmuyor. Ozan Kabak’ın, Türkiye’ye dönmesi halinde Galatasaray dışındaki bir takımda forma giymeyi düşünmüyor. (Arda Özkurt -
@MadridMedia_
)
ben midtjylland'in alt yapı ağında bulunan tjørring if'de oynadım ama nordsjælland'de oynayan bir eleman var mi yok mu forumda o konu hakkında:
Oscar fulhamda, marmoush ihtimali kalmadı Kobaninin![]()
bu ne ya tolgahan ı tier 1 yapmışsınız , ona bakarsan asprilla haberini ilk veren profil şu 4 ocakta
evander'den galatasaray hakkında bana gelen tek bilgi ziyech'in deplasmanlarda otele garılar cagirdigi. ne alaka dediğini duyar gibiyim ama bana bu teyitli olarak geldi evander ve sisto'danBiri @Nedim Burul isimli mal, o izlememiş
Diğeri @Hamdi Coban belki o izlemiştir.
Evander olan —> @Kemal Tan Canatan o futboldan anlamaz.
35 cok iyi fiyat bu herife ..Dortmundla adi gecerken 60 civari diyorlardi Dortmund vazgecmisti
30 gömmen gerekecek zaten Torreirayı yollayacazleminayı en geç yazın rotasyona düşürmek gerekecek
gueye profil olarak öyle biri değil
yaza bir 30 milyon daha gömeriz birine
Alpercim kusura bakma da Matteo Moretto mudur nedir , onun tier 2 olduğu ortamda böyle biri komik bence .Biraz takip etsen son zamanlarda en dogru haberleri Tolgahan'dan ciktigini gorurdun zaten. Komik olan bir durum yok yani.
Ben izledim Max 12 m euroBeyler bu Yirenky’i hakkıyla izleyen var mı
Globo.com'a göre, 24 yaşındaki Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Danilo'nun transferiyle ilgilenen birçok kulüp var. Son haftalarda hem Palmeiras hem de Zenit, Danilo'nun durumu hakkında bilgi aldı, ancak ayrılışına yönelik önemli bir ilerleme kaydedilmedi. Bir aracı ayrıca Flamengo'nun oyuncuya olan ilgisini de sordu ve rakip kulübün şu anda onu transfer etmek istemediği bilgisi verildi.
Botafogo, Eylül 2025'te Fulham'dan gelen 30 milyon Euro'luk teklifi daha önce reddetmişti. Kulübün, Temmuz 2025'te Nottingham Forest'tan aldığı 23 milyon Euro'luk ücrete eşit veya daha yüksek bir teklif karşılığında Danilo'yu satmaya istekli olması bekleniyor. Henüz Brezilya Milli Takımı'nda forma giymeyen Danilo'nun Botafogo ile Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'a göre mevcut piyasa değeri 22 milyon Euro. Daha önce Ocak 2023'te 20 milyon Euro karşılığında Palmeiras'tan Nottingham Forest'a transfer olmuştu.
O da kaliteli muhabir zaten ama burada konu GS haberleri, daha dogrusu transfer duyumu.Alpercim kusura bakma da Matteo Moretto mudur nedir , onun tier 2 olduğu ortamda böyle biri komik bence .
Adam 2 senedir di marzio nun , f.romano nun nin eline vermekten yoruldu : )