Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne ya tolgahan ı tier 1 yapmışsınız , ona bakarsan asprilla haberini ilk veren profil şu 4 ocakta

bunu da tier 1 yapın o zaman :D

İsim uzerine isim uzerine isim. Durumlar , hoca istiyorlar vs vs vs., blanka, magassa,keita, pep gueye, zorlanacak, hoca cok istiyor....cat oluai

Temmuz sinu agustos sureci. Kaleci kaleci kaleci lemmans ,petrovic, ederson, hoca istiyor, edersonda fark 1m, okan hoca Cok istiyor, donnaruma....cat ugurcan

Biliyoruz bu senaryoyu.
Komik olan fener bize yardım etmiş oldu edersonu alarak.Edersonu çakacaklardı bize.Edersonda izlenmeden alınacaktı %100.Prime cityde %70 75 topla oynama ile kaleye 2-3 kere max top geliyordu o sezonlar.Ayağı iyi diye guardiola oynatıyordu.Genel kalecilik becerisi ortalama veya 6.5 7 seviyesinde 2 yıldır düşüşteydi.Ederson asla izlenerek alındığına eminim.İzlenildiyse daha vahim.Bu forumdada malesef cityde ilk 11 kalecisi yıllardır ortalama veya vasat olamaz diye yazanlar vardı ben bunları ilk ismi çıktığında yazdığımda.

Ozan Kabak ile Beşiktaş arasında şu an için herhangi bir görüşme bulunmuyor. Ozan Kabak’ın, Türkiye’ye dönmesi halinde Galatasaray dışındaki bir takımda forma giymeyi düşünmüyor. (Arda Özkurt -
@MadridMedia_
)
Copy pastelerde rengi otomatik yap yav. Koyu temada okunmuyor(alintida yaptim)

Kimseyi bulamiyorlarsa Liverpooldan belese Endo'yu kiralasinlar. Stuttgart formuna yakin oynarsa, Nagatomo etkisi yapar.

Sinanin asprilla analizinde

"Yaya geliyor surekli sut icin"

Muzik gibi geliyor kulagima.

Yegor Yarmolyuk nasil oyuncu? Bizim Kavukcu Londra'ya gittigine gore acaba mi dedim.

Biri @Nedim Burul isimli mal, o izlememiş

Diğeri @Hamdi Coban belki o izlemiştir.

Evander olan —> @Kemal Tan Canatan o futboldan anlamaz.
evander'den galatasaray hakkında bana gelen tek bilgi ziyech'in deplasmanlarda otele garılar cagirdigi. ne alaka dediğini duyar gibiyim ama bana bu teyitli olarak geldi evander ve sisto'dan

onlarda dolberg'den duymuş. hakim qarsim hizliymis baya.

evander transfer görüşmelerinde muhabir olarak herning'e geldin mi @Kemal Tan Canatan ?

Yaptığım analizler sonrası

Ugarte > Gueye

Biraz takip etsen son zamanlarda en dogru haberleri Tolgahan'dan ciktigini gorurdun zaten. Komik olan bir durum yok yani.
Alpercim kusura bakma da Matteo Moretto mudur nedir , onun tier 2 olduğu ortamda böyle biri komik bence .

Adam 2 senedir di marzio nun , f.romano nun nin eline vermekten yoruldu : )

Aga sanki çok kantar ayarıyla yapılıyormuş gibi bizde transferler ona, buna o para verilmez işine giriliyor. Sağ bek pozisyonuna Boey'den sonra eşek yüküyle para harcadık 4 adam denedik daha ortada verim yok. Eğer alınabiliyorsa Ederson 50 versinler gram umurumda olmaz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Globo.com'a göre, 24 yaşındaki Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Danilo'nun transferiyle ilgilenen birçok kulüp var. Son haftalarda hem Palmeiras hem de Zenit, Danilo'nun durumu hakkında bilgi aldı, ancak ayrılışına yönelik önemli bir ilerleme kaydedilmedi. Bir aracı ayrıca Flamengo'nun oyuncuya olan ilgisini de sordu ve rakip kulübün şu anda onu transfer etmek istemediği bilgisi verildi.

Botafogo, Eylül 2025'te Fulham'dan gelen 30 milyon Euro'luk teklifi daha önce reddetmişti. Kulübün, Temmuz 2025'te Nottingham Forest'tan aldığı 23 milyon Euro'luk ücrete eşit veya daha yüksek bir teklif karşılığında Danilo'yu satmaya istekli olması bekleniyor. Henüz Brezilya Milli Takımı'nda forma giymeyen Danilo'nun Botafogo ile Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'a göre mevcut piyasa değeri 22 milyon Euro. Daha önce Ocak 2023'te 20 milyon Euro karşılığında Palmeiras'tan Nottingham Forest'a transfer olmuştu.

Sabahtan beri yazıyorum aradığımız adam bu, botafogo satmak istiyor

Alpercim kusura bakma da Matteo Moretto mudur nedir , onun tier 2 olduğu ortamda böyle biri komik bence .

Adam 2 senedir di marzio nun , f.romano nun nin eline vermekten yoruldu : )
O da kaliteli muhabir zaten ama burada konu GS haberleri, daha dogrusu transfer duyumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt