Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga sanki çok kantar ayarıyla yapılıyormuş gibi bizde transferler ona, buna o para verilmez işine giriliyor. Sağ bek pozisyonuna Boey'den sonra eşek yüküyle para harcadık 4 adam denedik daha ortada verim yok. Eğer alınabiliyorsa Ederson 50 versinler gram umurumda olmaz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O 4 adamda hocanın oynattığı futbolun antisi olan oyuncular angelino,jelert,frankowski vesaire hep hücumcu bekler burada bir tek jelert hücumcu bek değildir diğerleri hepsi hücumcu bek defansif sorunları olan izlenerek alınmadığı buradan ortaya çıkıyor.Kaleci edersonda izlenerek alınmadığını düşünüyorum izlenerek alındıysa büyük sıkıntı.

onu bunu bırakında kazımcana yeni rol lazım takımda , çocuğa yazık olmasın sonra

hiç beklemiyordum ama harbi harbi uğraşıyor takımda kalmak için

jakobs ve eren arkasında çok süre bulamaz sanki

jakobsu sol stoper alternatifi düşünsek aslında olabilir diyeceğim de hoca 1-2 maç harici oynatmadı bidaha orda

onu bunu bırakında kazımcana yeni rol lazım takımda , çocuğa yazık olmasın sonra

hiç beklemiyordum ama harbi harbi uğraşıyor takımda kalmak için

jakobs ve eren arkasında çok süre bulamaz sanki

jakobsu sol stoper alternatifi düşünsek aslında olabilir diyeceğim de hoca 1-2 maç harici oynatmadı bidaha orda
Gerek yok.

Yirenkyi skills videosundan geliyorum. İhtiyacımız olan oyuncu budur. Müthiş bişi.

Alabileceğimiz en iyi oyuncu dünya üzerinde Hakan ve Oulai , Oulai eğer Fransa da rennes topçusu olsa pazarlığa seni oturtmazlar yarım sezonluk adam diyorlar zaten 1 sezon böyle oynasa sana düşme ihtimali kalmaz bu fırsat kaçmamalı 2 sene sonra arkasından ribery de olduğu gibi bakarız çok büyük bir kariyeri olacak ismi geçen herkesten ederson dahil daha çok şey vaad ediyor ilerisi için. Bu halide ismi geçen çoğu kişiden çok daha iyi lütfen bunun için baskı yapalım 30 m falan asla alamayız oulai özelliklerinde bir oyuncu masaya bile oturamazsın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gueye'nin random vurmasında sıkıntı yok Osimhen oraya koşup kapar en azından ileri vuruyor sağa sola oynamıyor :asd:

Osimhen alternatifi Icardi olmaması lazım o da büyük sorun gözüküyor.

Ligin son sırasındaki Karagümrük ve çok sayıda eksiği olan zayıf Antep'e karşı üstünlük kuramıyoruz, pozisyona giremiyoruz. Sorunu 6 numarada arıyorlar. Kaç golün var bu maçlarda sanki büyük bir defansif zaafiyet yaşıyoruz. Torreira ve Lemina varken ön libero alınmamalıdır. En büyük eksiğimiz hücumdaydı. Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz, çıkmazsa bu kadro ligin sonunu getiremez. Takımın tıkanmasındaki en büyük neden Yunus'un formsuzluğu. Yunus'un üretkenliğine mahkumuz, sahada olmadığı veya formsuz olduğu durumlarda takım kilitleniyor. 6 numara diye kuduranlara soruyorum 6 numara ne yapacak tek başına maç mı alacak pozisyona girip üstünlük kuramıyoruz. Tek hakkım olsa 10 numara veya forvetten yana kullanırım.

Transfer dönemleri 1 hafta olmalı
686c7aa6-0b42-4982-ad62-d06a72b415a2_text.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt