Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burnley maçında Full 90 oynayan adam Kayseri maçında da da Full 90 oynar. Kiralik zorunlu olmayan opsiyonla olabilir bence çünkü fit bir bissouma tam aradığımız adam bence

Zit pit kiralik islerini gecelim ayrica yakinda KiralikSaray olacagiz, en gicik oldugum sey tam bir kulubun "ben is yapmayi bilmiyorum" demesinden kaynakli genelde ya da para olmayinca yapilan seyler bu.

Sen zaten 2 kiralik getirdin, orta sahaya denemelik ya da yasli eleman istemiyoruz gidip zimba gibi oyuncu alacaksin tapusuyla.

Bissouma için ise kiralık değil bonservis ile alırız herhalde 5 ay sonra serbest.

3-5 arasına almaya çalışırlar.

Yanına sağlam U23 lazım. Bissouma sakatlıkları atlattıysa ve kronik değilse en ismi geçenlerden içimize sinen isim olur da, mevzu 1 yılda 2 büyük sakatlık, ve balon vs içti iddiaları.

Bissouma gelirse
1 maç bissouma
1 ma lemina

Dönüşümlü oynatmak lazım 🤣

Madem totteham'a gittik basın parayi matar sarr alın bissoumanın sakatlanmayani ve daha iyisi

Aurier tarzi transferlere karsiyiz, sana Kayseri macinda hemen formayi uzerine gecirip sahaya cikacak oyuncu lazim.

Şöyle bir şey var. İzlemedim ben maçı ama şu an oynayabilir bir durumda sanırım. O kullandığı balondan dolayı soğuk bakıyorum ben.

1000045930.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt