Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.423
- 21.482
- 2.663
Maestro yukarıda ankette ismi geçenlerin 5 tanesinden iyidir, ihtimal varsa kesinlikle alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maestro yukarıda ankette ismi geçenlerin 5 tanesinden iyidir, ihtimal varsa kesinlikle alınmalı
Bunun kafa da ayrı
Kaan ve berkandan iyi olmak mı Galatasaray da yedek olmak için ? Lütfen yapmayın. O isimler tff 1de bile as olamaz.Bizim yedek seviyesi kaan ayhan berkandi nasil olmuyor ?
Tutarsa Gueye diyebiliriz, diğerleri dümdüz oyuncu, maliyete göre Maestro hepsinden iyi 4*4lük yedek zaman zaman 11de olur, bize lazım olan ortasaha Leminayı kesemedikten sonra +20m vermek manasız
30 dk önce yedım en ıyısındenBeyler afedersiniz ama acayip hamburger patates soğan halkası yedim kolamı içiyorum allah olmayana da versin
Ee transferler noldu?
Adam alanyada as oynuyor hem bizim maçta hem fb maçında ezilmedi. Maestro pahalı olmasa güzel ama uçtular tabiKaan ve berkandan iyi olmak mı Galatasaray da yedek olmak için ? Lütfen yapmayın. O isimler tff 1de bile as olamaz.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mayno diyen insan maldir
Camara ve dennis çok daha iyi maestrodan. Maestro fizik yok, dripling yok. Kısa pas sadece, nasıl bu kadar övülüyor anlamadım.Maestro da hiçbir şekilde ne 6 ne 8 ikamesi bomboş topçu.Ligden biri gelecekse o tarzda camara gelsin maestroya göre futbolcu en azından
Bu arada işin garibi Ugarte'nin sporting'den beri Bissouma'nın 50 maç oynamayıp dönüşünde oynadığı Burnley maçı gibi bir maçı bile yok
Peki bir Pape'yi alamadık bari diğerini alalım demiş olabilirler mi? Pape Sarr da bir ihtimal eğer harcayacakları bir 30-35 varsa.Tottenham'da londra takımı Bissouma olması da yüksek ihtimal.
bir de oradan bence driplingi fena değil ama iyi de değil , ne camara kadar iyi bir driplingci ve pasör ne de Dennis gibi bir kesici bence.Camara ve dennis çok daha iyi maestrodan. Maestro fizik yok, dripling yok. Kısa pas sadece, nasıl bu kadar övülüyor anlamadım.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi