Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.429
- 583
- 1.523
Maestro yaramaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz yalanı bıraklım kimi bokladım ?Aldığımız tüm topculari bokladin reis hiç sektirmeden. Ya y yi tutcaz ya da perma ban yiyicen ortası yok. Acayip bilendim peşindeyim.
Bilen özel insanlardan olmak gurur vericiSami Karakoç'un gerçek kimliğini çok az kişinin bilmesi gibi nöbet.
salla babam sallaCity Forumuna girdim bizim maçın konusu bile yok
Nöbet 3e kadar gittimbiraz yalanı bıraklım kimi bokladım ?
Yusuf kapkaraSami Karakoç'un gerçek kimliğini çok az kişinin bilmesi gibi nöbet.
asprilla yalan direkt yahu adamı 1 kere anca izledim neyini boklamışım ? Kanat mı lazım bize dedim , Lang için de yedekte kalırsa sorun çıkarır sıkıntılı oyuncu dedim.Diğerleri evet aldığımız oyuncular değil hiçbiri şuanda , öyle bir şey söylüyorsunki sanki şimdiye kadar 2 senedir aldığımız her adamı bokluyorum gibiNöbet 3e kadar gittim
Ugarte
Asprilla
17k
Lang
Şu anlık
Medyaya düşmeseydi çoktan almıştık ama iptal oldu işte.Alabileceğimiz en iyi oyuncu dünya üzerinde Hakan ve Oulai , Oulai eğer Fransa da rennes topçusu olsa pazarlığa seni oturtmazlar yarım sezonluk adam diyorlar zaten 1 sezon böyle oynasa sana düşme ihtimali kalmaz bu fırsat kaçmamalı 2 sene sonra arkasından ribery de olduğu gibi bakarız çok büyük bir kariyeri olacak ismi geçen herkesten ederson dahil daha çok şey vaad ediyor ilerisi için. Bu halide ismi geçen çoğu kişiden çok daha iyi lütfen bunun için baskı yapalım 30 m falan asla alamayız oulai özelliklerinde bir oyuncu masaya bile oturamazsın
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twitter’dan ödeme almak için. Ne kadar çok onaylı hesap birbirini takip ederse o kadar çok ödeme alıyorlarmış, dikkat edersen mavi tikli çoğu kişi çok kişi takip ediyorTolgahan çok değişik bi çar
Bi insan 11 bin kişiyi nasıl takip edebilir lan
4-5 den aşağı maaş vermeyizBissouma 3 bonservis 2 bonus
2 maaş 1 bonus