Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugarte taş gibi topçu. Manchester herkesi bitik gösteriyor bizde dehşet performans verir ki Uruguaylı abi adam daha ne olsun ?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi şey söyleyeyim mi
ben açgözlü bir obezim

şimdi Bissouma alsak kontenjan doluyor
bana niyeyse hakkaten manyak fırsatlar çıkabilir gibi geliyor
Fabian Ruiz'e kafayı takmış durumdayım

birilerini gönderme işine de karşıyım
sürpriz ayrılık olabilir denip duruyor zaten elde az klas topçu var biri gitse sıkıntı olabilir

o yüzden Bissouma işinde acele etmeden beklemeği tercih ederdim
U23 orta saha alıp bu haftasonunu beklerdim şahsen

he U23 kontenjanı için başka biriyle anlaşılmışsa başka

City Forumuna girdim bizim maçın konusu bile yok
salla babam salla
iki üç layk alacam diye salla

bu ne o zaman

son iki transfer İNGİLTERE'den mi... LAVIA (kiralık) + Bissouma (kiralık) mı.

Gibi nöbet

Ekli dosyalar

• IMG_6925.webp
    IMG_6925.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 12
Nöbet 3e kadar gittim
Ugarte
Asprilla
17k
Lang

Şu anlık
asprilla yalan direkt yahu adamı 1 kere anca izledim neyini boklamışım ? Kanat mı lazım bize dedim , Lang için de yedekte kalırsa sorun çıkarır sıkıntılı oyuncu dedim.Diğerleri evet aldığımız oyuncular değil hiçbiri şuanda , öyle bir şey söylüyorsunki sanki şimdiye kadar 2 senedir aldığımız her adamı bokluyorum gibi :D onyedika,ugarte gelip kötü oynarlarsa pas hatalarında bile alıntılarım ama seni ben de güzel kurulurum

Alabileceğimiz en iyi oyuncu dünya üzerinde Hakan ve Oulai , Oulai eğer Fransa da rennes topçusu olsa pazarlığa seni oturtmazlar yarım sezonluk adam diyorlar zaten 1 sezon böyle oynasa sana düşme ihtimali kalmaz bu fırsat kaçmamalı 2 sene sonra arkasından ribery de olduğu gibi bakarız çok büyük bir kariyeri olacak ismi geçen herkesten ederson dahil daha çok şey vaad ediyor ilerisi için. Bu halide ismi geçen çoğu kişiden çok daha iyi lütfen bunun için baskı yapalım 30 m falan asla alamayız oulai özelliklerinde bir oyuncu masaya bile oturamazsın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Medyaya düşmeseydi çoktan almıştık ama iptal oldu işte.

Tolgahan çok değişik bi çar

Bi insan 11 bin kişiyi nasıl takip edebilir lan
Twitter’dan ödeme almak için. Ne kadar çok onaylı hesap birbirini takip ederse o kadar çok ödeme alıyorlarmış, dikkat edersen mavi tikli çoğu kişi çok kişi takip ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt