Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan 4-5 saatir Gardi'yle mesajlaşıyormuş.

Maximum mesajlasmalari

images (19).webp

dennis yorumu alalim üstad

@Ali Bektaş
fiyatına göre rotasyonda faidelenebileceğimiz bi oyuncu
dinamik çalışkan bi herif ama bence potansiyeli fazla yüksek değil
teknik açıdan yetersiz kalabilir GS seviyesi için, fakat OB'nin dan dun oyununa uygun 1 profil

yalnız topla orta sahayı delip geçebiliyor mu? izlediğim maçlarında böyle bi özelliğini görmedim
bunu da yapabiliyor olması gerekirdi. eski gözgözlü SOLET ilaç olabilirdi ama pis sakatlandı maalesef

genel olarak Berkan'ın bi tık iyisi diyebiliriz. ben bizde bu sezonda yahut gelecekte as oyuncu olabileceğini düşünmüyom

Dennis fener maçında üst solunum yolu enfeksiyonu yüzünden oynamamış he. Dursun başganım aldı bu bebeyi heral.

Dennis - Ndiaye effect olabilir mi?

fiyatına göre rotasyonda faidelenebileceğimiz bi oyuncu
dinamik çalışkan bi herif ama bence potansiyeli fazla yüksek değil
teknik açıdan yetersiz kalabilir GS seviyesi için, fakat OB'nin dan dun oyununa uygun 1 profil

yalnız topla orta sahayı delip geçebiliyor mu? izlediğim maçlarında böyle bi özelliğini görmedim
bunu da yapabiliyor olması gerekirdi. eski gözgözlü SOLET ilaç olabilirdi ama pis sakatlandı maalesef

genel olarak Berkan'ın bi tık iyisi diyebiliriz. ben bizde bu sezonda yahut gelecekte as oyuncu olabileceğini düşünmüyom
Of
Solet harbi iyiydi.

Bu Dennis, teknik olarak neredeyse bir hiç ama ciğersiz. Bir de doğruysa 19 yaşında bu da, bir de UEFA listesinde homegrown sayılıyor.

Kutucu ya da Jelert ile cüzi bir miktar para karşılığı takasa hayır demem.

Berkan ikamesi. Ki Berkan UEFA listesine göre yabancı sayılıyordu malum.

varlık içinde yokluk çekmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt