Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.601
- 6.664
- 768
şiddetmetrem tavana fırlarNoa Lang haftasonu oynamazsa küfür show gelir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şiddetmetrem tavana fırlarNoa Lang haftasonu oynamazsa küfür show gelir mi

Noa Lang haftasonu oynamazsa küfür show gelir mi
Yönetim bizden haber bekleyen topçular var diyip okan hoca parasına bakmayacağız derse ve ardından topçuları getirmek için ikna edemiyoruz denilirse tepkinin olması çok normalBence kavukçuya gereksiz yüklenildi. Kavukçu gitse diğerleri hiç transfer yapamaz.
Dostum doğuş napmış kendşne ya, kaşlar yanaklar falan değişmiş baya
Benim aklımda hala sokakta ana bacı gittiği haliyle yer ediyorDostum doğuş napmış kendşne ya, kaşlar yanaklar falan değişmiş baya
Bu hesabın kaç admini var abi kafayı yiyeceğim3 günlük inzivada transferde geçen adamları izledim
sanırım okan hocama katılacağım
bu pep gey topçunun hası çıktı
villarealin kalbi herşeyi
adam atiba gibi birşey sırf 6 değil baya baya çift yönlü oynuyor
ikili mücadelerde adamı öldürüyor resmen fiziği ile ve çok ilginç baya teknik topçu müthiş paslar atıyor eğer fırsat bulursa ilk tercihi hep hat kıran pas
bu herif nasıl villarealde lan !
30 verilir buna
Metroseksüellik yakışmamış. Eski hali tam bi sokaktan gelme staylaydı. Doğuş budurBenim aklımda hala sokakta ana bacı gittiği haliyle yer ediyor
Bu hesabın kaç admini var abi kafayı yiyeceğim
Dikkat ettiysen 1 haftadır gueye kasıyorum3 günlük inzivada transferde geçen adamları izledim
sanırım okan hocama katılacağım
bu pep gey topçunun hası çıktı
villarealin kalbi herşeyi
adam atiba gibi birşey sırf 6 değil baya baya çift yönlü oynuyor
ikili mücadelerde adamı öldürüyor resmen fiziği ile ve çok ilginç baya teknik topçu müthiş paslar atıyor eğer fırsat bulursa ilk tercihi hep hat kıran pas
bu herif nasıl villarealde lan !
30 verilir buna
Tepkinin olması normal ama bu tepkinin hepsinin kavukçuya yönelmesi anormal. Günah keçisi arıyor millet.Yönetim bizden haber bekleyen topçular var diyip okan hoca parasına bakmayacağız derse ve ardından topçuları getirmek için ikna edemiyoruz denilirse tepkinin olması çok normal
ken bebek olmuşDostum doğuş napmış kendşne ya, kaşlar yanaklar falan değişmiş baya
Btc diye okudumBct bok atiyormus
Harbi yav birine benzeticem diyodum o olmuşken bebek olmuş