Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noa Lang haftasonu oynamazsa küfür show gelir mi
IMG_0233.gif

Şu şekil gelir hem de

Bence kavukçuya gereksiz yüklenildi. Kavukçu gitse diğerleri hiç transfer yapamaz.
Yönetim bizden haber bekleyen topçular var diyip okan hoca parasına bakmayacağız derse ve ardından topçuları getirmek için ikna edemiyoruz denilirse tepkinin olması çok normal

29 yaş bi ortasaha için en peak yaş. 29-32 arası hayatının sezonlarını yaşayabilir bisouma

3 günlük inzivada transferde geçen adamları izledim

sanırım okan hocama katılacağım

bu pep gey topçunun hası çıktı
villarealin kalbi herşeyi
adam atiba gibi birşey sırf 6 değil baya baya çift yönlü oynuyor
ikili mücadelerde adamı öldürüyor resmen fiziği ile ve çok ilginç baya teknik topçu müthiş paslar atıyor eğer fırsat bulursa ilk tercihi hep hat kıran pas

bu herif nasıl villarealde lan !

30 verilir buna

Gündem çok da hareketli değil gibi...

Kaç gündür merak ettiğim bir şey sorayım...

Bizim bu Asprilla'nın 90'lardaki meşhur Kolombiyalı bir diğer Asprilla ile bir akrabalığı var mıymış? Çocukken biraz isminden dolayı, biraz da Dünya Kupası'nda falan bir iki maçta izleyip sevmiştim. İyi oyuncuydu diye kalmış aklımda böyle fuleli falan yardırışı canlanıyor gözümde hayal meyal... Gençler genelde Asprilla ismini ilk kez duymuş gibi Aspirin şakaları yapıyorlar ama bizim kuşak için gayet tanıdık bir isimdir Asprilla...

ikili mücadelerde adamı öldürüyor resmen fiziği ile ve çok ilginç baya teknik topçu müthiş paslar atıyor eğer fırsat bulursa ilk tercihi hep hat kıran pas

30 verilir buna
Bu hesabın kaç admini var abi kafayı yiyeceğim

30 verilir buna
Dikkat ettiysen 1 haftadır gueye kasıyorum

İsmi geçen herkesten daha iyi topçu

Bi tek bissouma kararsızlaştırdı beni

Ama her daim gueye öncelik bende

Yönetim bizden haber bekleyen topçular var diyip okan hoca parasına bakmayacağız derse ve ardından topçuları getirmek için ikna edemiyoruz denilirse tepkinin olması çok normal
Tepkinin olması normal ama bu tepkinin hepsinin kavukçuya yönelmesi anormal. Günah keçisi arıyor millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt