Okan Mason
Büyük Kaptan
Dikkat ettiysen 1 haftadır gueye kasıyorum
İsmi geçen herkesten daha iyi topçu
Bi tek bissouma kararsızlaştırdı beni
Ama her daim gueye öncelik bende
esrar içen ve melankolik adamlardan uzak duracaksın!
Dikkat ettiysen 1 haftadır gueye kasıyorum
İsmi geçen herkesten daha iyi topçu
Bi tek bissouma kararsızlaştırdı beni
Ama her daim gueye öncelik bende
Bunun ki esrar da değil daha beteresrar içen ve melankolik adamlardan uzak duracaksın!
Bizim ülkemiz de bu işler böyle yapacak bir şey yok tepki görmek istemiyorsa gelmeyecek o göreveTepkinin olması normal ama bu tepkinin hepsinin kavukçuya yönelmesi anormal. Günah keçisi arıyor millet.
Yokmuş. Aynı yerdeymiş ama hiç bir bağlantısı yokmuş. Eski asprilla hatta şaka yapmış iyi futbolcuysa benim akrabamdır diye. Bugün L1 videosunda dinlemiştimGündem çok da hareketli değil gibi...
Kaç gündür merak ettiğim bir şey sorayım...
Bizim bu Asprilla'nın 90'lardaki meşhur Kolombiyalı bir diğer Asprilla ile bir akrabalığı var mıymış? Çocukken biraz isminden dolayı, biraz da Dünya Kupası'nda falan bir iki maçta izleyip sevmiştim. İyi oyuncuydu diye kalmış aklımda böyle fuleli falan yardırışı canlanıyor gözümde hayal meyal... Gençler genelde Asprilla ismini ilk kez duymuş gibi Aspirin şakaları yapıyorlar ama bizim kuşak için gayet tanıdık bir isimdir Asprilla...
Yiğidim aslanım bee.. işte budur asalet fazilet diyagramlık Galatasaraylılık… herkes savunurken Okan’ı, o Galatasaray için eleştirdi; Galatasaray düşmanları Okan’a el uzatmışken, uzanan o elleri kırarım dedi.. Aslanım masonum be.. gerçi masonları sevmem ama bu mason başka mason..ak! denen müptezele karşı okan hocamı savunacağım tabiki
Tepkiyi günah keçisi bulup sadece ona yönlendirmeyin diyorum ben de.Bj
Bizim ülkemiz de bu işler böyle yapacak bir şey yok tepki görmek istemiyorsa gelmeyecek o göreve
Evet profil fotosunu okan buruk yapalım arkadaşınak! denen müptezele karşı okan hocamı savunacağım tabiki

Evet profil fotosunu okan buruk yapalım arkadaşın![]()

İmzamı atarım. Bissouma çok kaliteli topçu kesinlikle. Sakatlık durumu ne adam bi ara kötürüm gibiydi. Alırız oynatamayiz o zaman biosssomaaaa diyenler ne yapacak ? Sakatlık ve istikrar çok önemli. Toreria o yüzden sevildi. Her maç iyi mi oynadı Toreria hayır ama sakatlanmadi. Benim tercihim genç biri ve eplden olması yönündeBana göre teknik heyetin transfer edeceği oyuncuda dikkat etmesi gereken ilk husus istikrarı ve disiplini yüksek biri olması. Takımın omurgası senelerdir istikrarlı oyunculardan oluşuyordu ve bu sayede ligi ve Avrupa'yı çok sallanmadan götürebiliyorduk. Ama bu sezon o omurgadan Davinson ve Torreira sallanıyor. Singo ve Jakobs da devamlılık konusunda sorunlu oyuncular çıktı. Yunus her sezon belli periyotlar sallanıyor, Barış ise artık istikrarlı bir oyuncu değil. Keza Lemina da bir öyle, bir böyle. Noa Lang ve Asprilla da bu özellikleriyle öne çıkan isimler değil.
Bu kadar çok sallanan oyuncu grubunun arasına bir tane net bir denge lazım. Adı geçen orta sahalardan bu tanıma en uygun isim anlık olarak Ugarte gibi gözüküyor. İmkanlar oluşsa PSVli Schouten veya AZ Alkmaarlı Kees Smit gibi isimlere gidilmesini isterdim.
O günü hatırlıyorum merak etme...levent abi icardi bu takımda kaldığı sürece o avatar DEĞİLTİRELEMEZ 3 buçuk senedir var o orada![]()
okan hoca harbi çok çok doğru tercih yapmış gueye konusunda net haklı
ugarte mugarte boşversin direkt bu adamı parası neyse alın
Noluyor lanokan hoca harbi çok çok doğru tercih yapmış gueye konusunda net haklı
ugarte mugarte boşversin direkt bu adamı parası neyse alın