Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tired Good Night GIF by Pokémon_JPN

Gündem çok da hareketli değil gibi...

Kaç gündür merak ettiğim bir şey sorayım...

Bizim bu Asprilla'nın 90'lardaki meşhur Kolombiyalı bir diğer Asprilla ile bir akrabalığı var mıymış? Çocukken biraz isminden dolayı, biraz da Dünya Kupası'nda falan bir iki maçta izleyip sevmiştim. İyi oyuncuydu diye kalmış aklımda böyle fuleli falan yardırışı canlanıyor gözümde hayal meyal... Gençler genelde Asprilla ismini ilk kez duymuş gibi Aspirin şakaları yapıyorlar ama bizim kuşak için gayet tanıdık bir isimdir Asprilla...
Yokmuş. Aynı yerdeymiş ama hiç bir bağlantısı yokmuş. Eski asprilla hatta şaka yapmış iyi futbolcuysa benim akrabamdır diye. Bugün L1 videosunda dinlemiştim

gueye baya baya çok sorunumuzu çözer

tam aradığımız adammış

ak! denen müptezele karşı okan hocamı savunacağım tabiki
Yiğidim aslanım bee.. işte budur asalet fazilet diyagramlık Galatasaraylılık… herkes savunurken Okan’ı, o Galatasaray için eleştirdi; Galatasaray düşmanları Okan’a el uzatmışken, uzanan o elleri kırarım dedi.. Aslanım masonum be.. gerçi masonları sevmem ama bu mason başka mason..

Bana göre teknik heyetin transfer edeceği oyuncuda dikkat etmesi gereken ilk husus istikrarı ve disiplini yüksek biri olması. Takımın omurgası senelerdir istikrarlı oyunculardan oluşuyordu ve bu sayede ligi ve Avrupa'yı çok sallanmadan götürebiliyorduk. Ama bu sezon o omurgadan Davinson ve Torreira sallanıyor. Singo ve Jakobs da devamlılık konusunda sorunlu oyuncular çıktı. Yunus her sezon belli periyotlar sallanıyor, Barış ise artık istikrarlı bir oyuncu değil. Keza Lemina da bir öyle, bir böyle. Noa Lang ve Asprilla da bu özellikleriyle öne çıkan isimler değil.

Bu kadar çok sallanan oyuncu grubunun arasına bir tane net bir denge lazım. Adı geçen orta sahalardan bu tanıma en uygun isim anlık olarak Ugarte gibi gözüküyor. İmkanlar oluşsa PSVli Schouten veya AZ Alkmaarlı Kees Smit gibi isimlere gidilmesini isterdim.
İmzamı atarım. Bissouma çok kaliteli topçu kesinlikle. Sakatlık durumu ne adam bi ara kötürüm gibiydi. Alırız oynatamayiz o zaman biosssomaaaa diyenler ne yapacak ? Sakatlık ve istikrar çok önemli. Toreria o yüzden sevildi. Her maç iyi mi oynadı Toreria hayır ama sakatlanmadi. Benim tercihim genç biri ve eplden olması yönünde

Gueye çıkış bedeli 40 değil miydi?
O rakamlara çıkamayız

Brugge marsilya maçı çok önemli bence... Ona göre 17k yı kitleyecekler ya da kitlemeyecekler bize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt