Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilirkisi ! Konumunda Fenerli serdar ali, Serkan akkoyun gibi ahlaksiz, omurgasizlar bu aralar Ertugrul Dogan , Dursun Ozbek yakinligindan sıkça bahsediyorlar. Kahpe onursuzlar, Fenerbahce' nin can suyu Koc, bjk'yi transfer yapsin diye alenen fonlamadi mi gecen sene? Ve her bildiride bjk mamasini veren fenerle hareket etmedi mi? Isi bu kadar haksiz rekabete tasinmisken bjk -fb hattinda, Bonservis ederinin 3 katina alinan Ugurcan isine dahi iltimas demek vs. Ahlaksiz serefsizler! Kasitli pislik yayarak kamuoyu olusturuyor, satılik herifler!

Ben Efeyi beğeniyorum burda neden bok atılıyordu anlamadım
Seriye benzetiyordum hep
Oulai için yapılan hype bu çocuk için yapılmadı hiçbir zaman

Ciddi bir maçta ilk 11 olarak da şans almadı hep silik son dakikalarda görevlendirme

Elimizdekilerin degerini bilmiyoruz falan diyen yönetim ve teknik ekip, esas kendi bilmiyor elindekilerin degerini.

Emin’i kiraya verdik, bir daha dönmek istemedi. Efe senelerce surundu yildizlarin arasinda.

Neymis, kiralik verince oynatmiyolarmis. Bir alt lige ver o zaman! Altyapi oyuncusuna, oynayacagi ve gelisecegi takimi bulmak da kulubun isi!

Kontrat yenilersek şu kadar, satarsak bu kadar diye bir bonus koy mesela.

Renktaş ligin en zayıf takımlarına karşı pozisyona giremiyoruz skor üretemiyoruz tıkandık. Bunun sebebi ön libero mu? Elinde zaten Torreira ve Lemina var. Orta saha çizgisini geçmeyen dümdüz bir ön liberoya 40 milyon verdirin de rahatlayın.
Yahu adam dümdüz bir 6 değil renktaş

Defans önü set çekici bir profil kabul

Ama o ciğersiz dediğimiz klasik 6 numaralardan değil

Çok net Regista bu adam bizde oynayan Seri gibi yani

Aniden ters kanada veya defans arkasına hat kıran pasları var ve bunu çok iyi yapıyor

Parası evet fazla ama inan bizde bunu yapan bir tane bile adam yok

Bizde oyun sıkışınca halen Apo'nun uzun ve isabetsiz toplarını izliyoruz

Sonra da ön taraf kısır oldu diyoruz

Bu açıdan bile çok etkili olur gelirse

Burada tek sıkıntı yanında kim oynayacak sorusu önemli

Lemina hadi bir nebze diyelim

Ama Tor ile çok zor olur

Son düzenleme:
Bizim apoker ağabey sonrası için kesinlikle Ozan Kabak’ı düşünmemiz lazım alt yapı kontenjanına giriyor. Ucl ve lig listelerinde elimiz rahatlar. Gol de atıyor ayağıda iyi yaşıda daha 25. Tr dönecek olursa asla ifb ve jekeye bırakılmamalı. Başına yine sakatlık musibet gelmezse bu avrupa tecrübeli haliyle 6-7 sezon oynar.

Gunaydin.

İsin sonunda "bunun icin mi bugune kadar bekledik" diyecegimiz transferlerimizden gelismeler var mi?

Yahu adam dümdüz bir 6 değil renktaş

Defans önü set çekici bir profil kabul

Ama o ciğersiz dediğimiz klasik 6 numaralardan değil

Çok net Regista bu adam bizde oynayan Seri gibi yani

Aniden ters kanada veya defans arkasına hat kıran pasları var ve bunu çok iyi yapıyor

Parası evet fazla ama inan bizde bunu yapan bir tane bile adam yok

Bizde oyun sıkışınca halen Apo'nun uzun ve isabetsiz toplarını izliyoruz

Sonra da ön taraf kısır oldu diyoruz

Bu açıdan bile çok etkili olur gelirse

Burada tek sıkıntı yanında kim oynayacak sorusu önemli

Lemina hadi bir nebze diyelim

Ama Tor ile çok zor olur

Renktaş ben oyuncu özelinde yorum yapmadım. Ön liberoya ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Sorun hücum hattında. Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz. Yine de son bir hakkım olsa Gouri yada bu seviyede bir oyuncu isterim. Geçen sene forvette Osimhen, Bats, Icardi vardı. Bu sene sadece Osimhen var Icardi'yi kadronun bir unsuru olarak görmüyorum. Burası için neden yangın yapılmıyor. Maç kazandıracak oyunculara kaynak ayrılması lazım. Sağ bek ve ön libero gibi mevkilere 30-40 milyon veremeyiz.

Renktaş ben oyuncu özelinde yorum yapmadım. Ön liberoya ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Sorun hücum hattında. Lang ve Asprilla iyi çıkarsa şampiyon oluruz. Yine de son bir hakkım olsa Gouri yada bu seviyede bir oyuncu isterim. Geçen sene forvette Osimhen, Bats, Icardi vardı. Bu sene sadece Osimhen var Icardi'yi kadronun bir unsuru olarak görmüyorum. Burası için neden yangın yapılmıyor. Maç kazandıracak oyunculara kaynak ayrılması lazım. Sağ bek ve ön libero gibi mevkilere 30-40 milyon veremeyiz.
%100 katıldığım bir post.

Orta sahaya alternatif dinamik bir oyuncu mu isteniyor? Ahmet Kutucu veya Jelert'in dahil olacağı bir denklem ile Dennis'i ekonomik olarak çöz. Ne demek bir 6 numaraya 30 40 m euro vermek?

Ama hücum oyuncusu, maç kazandıran oyuncu öyle mi? Osimhen'e bir şey olsa yandık resmen. Bunun da ispatı, geçtiğimiz 1 aydır.

Levent tuzemen gene üfürmüş bir seyler...dolup tasacak havaalani falan filan...direkt yarini isaret etmis...

Yani taraftarla bu kadar oynamamak lazim.

Elimizdekilerin degerini bilmiyoruz falan diyen yönetim ve teknik ekip, esas kendi bilmiyor elindekilerin degerini.

Emin’i kiraya verdik, bir daha dönmek istemedi. Efe senelerce surundu yildizlarin arasinda.

Neymis, kiralik verince oynatmiyolarmis. Bir alt lige ver o zaman! Altyapi oyuncusuna, oynayacagi ve gelisecegi takimi bulmak da kulubun isi!

Kontrat yenilersek şu kadar, satarsak bu kadar diye bir bonus koy mesela.
yahu şampiyonluk kutlamasında ıslıkladılar bu çocuğu, hani kötü oyun sonrası filan olsa yine aptallık derim ama maçın heyecanı ile yapılmıştır belki diye düşünürsün.

Bence Oulai alınacak. Bu gidişat ona benziyo. Normalde Ts nin yaptığı açıklamadan sonra bizimkilerde bişeyler yazar cizerdi ama hiç cevap bile vermediler. Muhtemel Ouali de Uğurcan gibi olacak. Coktan anlaşmışlardır. Ortamın iki taraf içinde soğumasını bekliyorlardır.
Alınır tabi 35-40 milyon vetirsen ts hemen şimdide verir o zaman niye son günü bekliyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınır tabi 35-40 milyon vetirsen ts hemen şimdide verir o zaman niye son günü bekliyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ugurcan surecine benzedigi icin "dursun baskan boyle karar verdi " diyerek haber edebilirler.

Ona gittiler olmadi, buna gittiler fiyat buydu diyerekten ts ye para verme > direkt tsye para verme.

İsmi gecenlerden cogu zaten bugunlere kalacak isler degil bana gore. Ya da alayi kolpa haber (zaten bir cogu oyle)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt