- 1 Ocak 2011
- 15.438
- 10.460
- 1.838
Nasil girmez her sana kolbaliyoBu işlere pek girmez ilginç...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil girmez her sana kolbaliyoBu işlere pek girmez ilginç...
nasıl oynatmaz kaç kere yaptılar, sasha boey'i iyileşmeden oynattılar, yunusu iyileşmeden oynattılar, yunusu 45 dakika sakat sakat oynattılar daha bir sürü var aklıma gelmeyenİyileşmeden hayatta oynatmaz Yener Hoca.
Singo depar attı ve sakatlandı.
Zaten 3-4 hafta yoktu ki iyileşme süresi 2-3 hafta olan bir sakatlık geçirmişti.
Yine sakatlandı topsuz oyunda benzer şekilde.
Valla ortaya mı atmış ortaya mı sallamış göreceğiz.Kendin söylüyorsun "atmis" iste.
Singonun sakatlığının erken döndürülmesiyle alakası olmadığını 400 kez falan daha mı yazmalıyız
Sahada göremedikten sonra messi olsa ne yazar?Aga adam maçta sakatlandı ne yapalım... elbette herkes sakatlanabiliyor... ama düzelip geldiğinde kötü olacağı anlamına gelmez. Geldiğinde ise iyi oynayacağını ümit ediyorum. Jakobs da sakatlandı herkes salladı. Döndüğünde jakobs tan iyisi olmadı. Bu işler böyle... ama yine söylüyorum singo kötü bir oyuncu değil...
Neyse bakalım sahada göreceğimiz güne kadar bekleyelim bakalım. Birşey demiyorum.Sahada göremedikten sonra messi olsa ne yazar?
Bak sen ikardi efendiye
Bak sen ikardi efendiye
neyle alakası var mış?Singonun sakatlığının erken döndürülmesiyle alakası olmadığını 400 kez falan daha mı yazmalıyız
Vay be kime deriz acaba
Bak sen ikardi efendiye
Bak sen ikardi efendiye