Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent tüzemen’in bahsettigi gibi öyle ses getirecek transferlere ihtiyacimiz yok aslinda

Bize orta saha ve on numara da katki verecek oyuncular lazim

Her maliyeti yüksek oyuncu veya pahali oyuncu takima uyacak performans verecek diye birsey yok

Noa lang tarzinda transferlerle isi cözmek lazim cok fazla harcamadan

Dünya kupasi icin oynamak isteyen oyuncular var piyasa da onlari ikna etmek lazim

Önümüzdeki sene feneri yavaşlatır. Bizim transfer politikası nispeten önümüzdeki sene de hesaplanarak yapılıyor ancak fenerin kadro şişik. Elden çıkarılacak çok oyuncuları var. Duran'ı saymazsak u23e uyan oyuncuları yok. O yüzden u23e uyan orta saha iyi olur bu transfer döneminde. Yiranki veya oulai olabilir. Yanınada ugarte kağıt üzerinde iyi duruyor. Yaz döneminde de sara gönderilir HakanÇ katılırsa iyi olabilir gibi duruyor. İcardi ile yazın vedalaşmak gerekecek. Oraya da u23 forvet lazım. Aslında bu dönem orta saha transferleri çözülürse yazın elimiz çok rahatlayacak.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenere yaramazsa yapmazlar iste ayni hesaba geliyor:)

Su yas kriterini duran icin zaten 1 sene gevsetmemisler miydi ya da archie brown icin

United orta sahasi

Ugarte
Mainoo
Casemiro
Fernandes
Mount

Ugarte'nin yollanacagi nereden cikti anlamak guc adamlarin zaten 3 orta sahasi var ofansif olan Fernandes ve Mount'u saymazsak. Adamlar transfer bile yapmayacaklarmis bu devre arasinda en azindan cikan haberler o yondeydi.

ugarteyi ya da bissoumayı al çok bonservisli transfer yapma

sene sonuna kadar bi tane sportif direktör bul ve planlama yaptırt

sene sonu da hamlelerini o şekilde yap, teknik direktör buna karşı çıkarsa onu da gönder

olması gereken bu lakin bizim yönetim hocadan daha beter transfer konularında

Fenere yaramazsa yapmazlar iste ayni hesaba geliyor:)

Su yas kriterini duran icin zaten 1 sene gevsetmemisler miydi ya da archie brown icin
Valla ben açıkcası 10+4 olmasını isterim. Yeter ki tiribüne oyuncu göndermek zorunda kalınmayan bir formül olsun. Seneye acaba kaçı kadroya alınabilecek

Bernardo Silva'dan İlkay Gündoğan'a; "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak istiyorum. Galatasaray olursa isterim." (343/Bülent Timurlenk)

Valla ben açıkcası 10+4 olmasını isterim. Yeter ki tiribüne oyuncu göndermek zorunda kalınmayan bir formül olsun. Seneye acaba kaçı kadroya alınabilecek

İstemek ayri, tesvik etmek ayri. Burda sinir ciziyorsun - aslinda u23 "yabanci yerine" kadronda 3 altyapi oynatacaksin + X sure ya da mac yapacak kriterini dah cok tercih ederim.

Yabanci gencler yerine, yerli genc cocuklarin daha cok oynamasi lazim.

ugarteyi ya da bissoumayı al çok bonservisli transfer yapma

sene sonuna kadar bi tane sportif direktör bul ve planlama yaptırt

sene sonu da hamlelerini o şekilde yap, teknik direktör buna karşı çıkarsa onu da gönder

olması gereken bu lakin bizim yönetim hocadan daha beter transfer konularında
Bu yonetim yabanci bir sportif direktor getirmez, Ozbek sevmiyor oyle birsey yoksa simdiye dek yaparlardi.

Anca yeni yonetim gelirse o arzuladigmiz profesyonel yapi gelir insallah, yani oyle umuyorum ama pek umidim de yok hele Ozbek yeniden secilirse bu yapi boyle devam eder.

Arda okan için birebir takas yeterli ne kutucu ne de jelert üstüne para verilmez. Para verirsek kazıklanmış oluruz net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt