Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.598
- 6.661
- 768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak sen ikardi efendiye
Fenere yaramazsa yapmazlar iste ayni hesaba geliyorÖnümüzdeki sene feneri yavaşlatır. Bizim transfer politikası nispeten önümüzdeki sene de hesaplanarak yapılıyor ancak fenerin kadro şişik. Elden çıkarılacak çok oyuncuları var. Duran'ı saymazsak u23e uyan oyuncuları yok. O yüzden u23e uyan orta saha iyi olur bu transfer döneminde. Yiranki veya oulai olabilir. Yanınada ugarte kağıt üzerinde iyi duruyor. Yaz döneminde de sara gönderilir HakanÇ katılırsa iyi olabilir gibi duruyor. İcardi ile yazın vedalaşmak gerekecek. Oraya da u23 forvet lazım. Aslında bu dönem orta saha transferleri çözülürse yazın elimiz çok rahatlayacak.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben açıkcası 10+4 olmasını isterim. Yeter ki tiribüne oyuncu göndermek zorunda kalınmayan bir formül olsun. Seneye acaba kaçı kadroya alınabilecekFenere yaramazsa yapmazlar iste ayni hesaba geliyor
Su yas kriterini duran icin zaten 1 sene gevsetmemisler miydi ya da archie brown icin
İstemek ayri, tesvik etmek ayri. Burda sinir ciziyorsun - aslinda u23 "yabanci yerine" kadronda 3 altyapi oynatacaksin + X sure ya da mac yapacak kriterini dah cok tercih ederim.Valla ben açıkcası 10+4 olmasını isterim. Yeter ki tiribüne oyuncu göndermek zorunda kalınmayan bir formül olsun. Seneye acaba kaçı kadroya alınabilecek
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yonetim yabanci bir sportif direktor getirmez, Ozbek sevmiyor oyle birsey yoksa simdiye dek yaparlardi.ugarteyi ya da bissoumayı al çok bonservisli transfer yapma
sene sonuna kadar bi tane sportif direktör bul ve planlama yaptırt
sene sonu da hamlelerini o şekilde yap, teknik direktör buna karşı çıkarsa onu da gönder
olması gereken bu lakin bizim yönetim hocadan daha beter transfer konularında