Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yonetim yabanci bir sportif direktor getirmez, Ozbek sevmiyor oyle birsey yoksa simdiye dek yaparlardi.

Anca yeni yonetim gelirse o arzuladigmiz profesyonel yapi gelir insallah, yani oyle umuyorum ama pek umidim de yok hele Ozbek yeniden secilirse bu yapi boyle devam eder.
olacağından değil de işte olması gerekeni yazıyoz kendimizce

daha çok kazıklanıp mal mal hamleler yapmaya devam ederiz

İstemek ayri, tesvik etmek ayri. Burda sinir ciziyorsun - aslinda u23 "yabanci yerine" kadronda 3 altyapi oynatacaksin + X sure ya da mac yapacak kriterini dah cok tercih ederim.

Yabanci gencler yerine, yerli genc cocuklarin daha cok oynamasi lazim.
O sınırlama çok olur. İyi olan oynasın, dediğin gibi olursa altyapı oyuncusu zaten x kadar süre alacagım diyerek iyice salabilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O sınırlama çok olur. İyi olan oynasın, dediğin gibi olursa altyapı oyuncusu zaten x kadar süre alacagım diyerek iyice salabilir.

Demeye getirdigim yabancinin gencinin alinmasinin kafasini anlamiyorum - yani kurallastirmayi.

Okan hoca mesela asla gerekli sureyi vermiyior.

Daha dun roportaj gordum, mourinhonun oynatip sonra 20 ye sattiklari cocuk, bizden fenere gecmesiyle ilgili bir seyler soyluyor. İlgisizlikten bahsediyor.

Forse edilmesi gerekiyorsa illa bunun edilmesi taraftariyim

Bernardo Silva haberi doğrumu? Ön tarafta o klasta bir oyuncuya aşırı ihtiyacımız var. Forumda paylasilmisti. pep'in Bernardo Silva hakkındaki övgüleri oyuncunun gitme fikri varsa, caydırmak amacı ile söylemiş olabilir.

Bugün haberleri takip edemedim de acaba Levent Tüzemen üstadın bahsettiği "Aaaa bu adam mı? Nasıl geldi bu adam? Nasıl aldı bunu Galatasaray?" sorularını sorduracak ve havalimanı karşılama alanlarının yetmeyeceği oyuncu hakkında bir ipucu var mı?

Demeye getirdigim yabancinin gencinin alinmasinin kafasini anlamiyorum - yani kurallastirmayi.

Okan hoca mesela asla gerekli sureyi vermiyior.

Daha dun roportaj gordum, mourinhonun oynatip sonra 20 ye sattiklari cocuk, bizden fenere gecmesiyle ilgili bir seyler soyluyor. İlgisizlikten bahsediyor.

Forse edilmesi gerekiyorsa illa bunun edilmesi taraftariyim
Oulai alınırsa süre verilmeyecek mi? Ya da boey e verilmedi mi? Kaliteli olursa süre verilir.

Oulai alınırsa süre verilmeyecek mi? Ya da boey e verilmedi mi? Kaliteli olursa süre verilir.

Yabancilara niye duzenleme yapildigini aciklamiyor ama . Kuralin gerekliligini anlamiyorum dedigim o.

En basta 32 sine gelmis adama maas basilmasin vs diyenler vardi ama zaten bir seyler yapacaksan belli yas skalasinda transfer yapmasi lazim dogru is yapacaklarin zaten. İstisnai nitelikler haric genc yas disinda adam alinmamali

Ama genc yerlileri altyapidan yukariya tesvik edecek bir sey yok. En guzel ornek CL deki kistas. Kac senedir nerdeyse adam koyamayacagiz oraya. Hatta sirf orayi doldursun diye bazi oyuncular tutuluyor.isleri kontenjanda gorunmeleri o kadar. Ligde de buna ihtiyac var bana gore.

Yoksa oluai ya da boey ya da asprilla gelsin ama u23 kriterine gerek gormuyorum bunun icin.

Kritersiz attim 12 -14 yabanci yap, kim nasil degerlendirmek isterse degerlendirsin +2 +4 bilmemne gereksiz zorlama geliyor bana.

Ama okan hoca gibi dar kadro, az rotasyon inadinda olan TDler yuzunden altyapidan oynayan oyuncu sayisi ve sureleri berbat.

Lemina ve Torreira ikilisiyle devam etmekte bir beis yok ama Maestro veya Yirenkyi gibi yedeklerle bu ikiliyi desteklemek şartıyla.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boey giderken güzel para kazandık eksikliğini hissedecek olsak bile iyi alışveriş falan dedik, demez olaydık üstüne 80 milyon euro maliyetin altına girip yarısı kadar sağ bek bulamadık sallai iyi oynuyor o da piyangodan çıktı sağolsun. Bundan birkaç yıl sonra bu ölü yatırımları yapanları nasıl anacağız acaba
aslında hemen ikamesini bulmuştuk doeu ama gs gibi bir camiada urfalı bir isotçuya yetki verince sarmal dolandı zarar 80m euro oldu harbi. Herifin kulübe attığı kazığı,zararı şu ana kadar kimse atmadı cueste filan rezilliğini saymıyorum bile hala kulüpte.

Dünyanın en iyi stoperi Atilla Szalai Polonya ligine transfer olmuş. 😂

aslında hemen ikamesini bulmuştuk doeu ama gs gibi bir camiada urfalı bir isotçuya yetki verince sarmal dolandı zarar 80m euro oldu harbi. Herifin kulübe attığı kazığı,zararı şu ana kadar kimse atmadı cueste filan rezilliğini saymıyorum bile hala kulüpte.
Her aklıma geldiğinde ana avrat sövüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt