- 31 Ağustos 2021
- 70.438
- 50.400
- 3.843
Koyu tema icin kor olmama hizmetidir.Bernardo Silva'dan İlkay Gündoğan'a; "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak istiyorum. Galatasaray olursa isterim." (343/Bülent Timurlenk)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koyu tema icin kor olmama hizmetidir.Bernardo Silva'dan İlkay Gündoğan'a; "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak istiyorum. Galatasaray olursa isterim." (343/Bülent Timurlenk)
olacağından değil de işte olması gerekeni yazıyoz kendimizceBu yonetim yabanci bir sportif direktor getirmez, Ozbek sevmiyor oyle birsey yoksa simdiye dek yaparlardi.
Anca yeni yonetim gelirse o arzuladigmiz profesyonel yapi gelir insallah, yani oyle umuyorum ama pek umidim de yok hele Ozbek yeniden secilirse bu yapi boyle devam eder.
Seten: "Bernardo Silva, Barcelona'ya gitmek istiyor."Bernardo Silva'dan İlkay Gündoğan'a; "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak istiyorum. Galatasaray olursa isterim." (343/Bülent Timurlenk)
Gelsin yahu, zaten taraftarı lincliyor. Sağlam maç cezasi çıkarsa 25 milyon+ şampiyonlar ligi gelirleri+ vb durumlar ile Fener'e giren en büyük kazıklardan biri olarak yaşasın ve hayatı boyunca o küfürleri yesinkereme ceza gelirse yönetime pis söverim !
O sınırlama çok olur. İyi olan oynasın, dediğin gibi olursa altyapı oyuncusu zaten x kadar süre alacagım diyerek iyice salabilir.İstemek ayri, tesvik etmek ayri. Burda sinir ciziyorsun - aslinda u23 "yabanci yerine" kadronda 3 altyapi oynatacaksin + X sure ya da mac yapacak kriterini dah cok tercih ederim.
Yabanci gencler yerine, yerli genc cocuklarin daha cok oynamasi lazim.
Demeye getirdigim yabancinin gencinin alinmasinin kafasini anlamiyorum - yani kurallastirmayi.O sınırlama çok olur. İyi olan oynasın, dediğin gibi olursa altyapı oyuncusu zaten x kadar süre alacagım diyerek iyice salabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oulai alınırsa süre verilmeyecek mi? Ya da boey e verilmedi mi? Kaliteli olursa süre verilir.Demeye getirdigim yabancinin gencinin alinmasinin kafasini anlamiyorum - yani kurallastirmayi.
Okan hoca mesela asla gerekli sureyi vermiyior.
Daha dun roportaj gordum, mourinhonun oynatip sonra 20 ye sattiklari cocuk, bizden fenere gecmesiyle ilgili bir seyler soyluyor. İlgisizlikten bahsediyor.
Forse edilmesi gerekiyorsa illa bunun edilmesi taraftariyim
Yabancilara niye duzenleme yapildigini aciklamiyor ama . Kuralin gerekliligini anlamiyorum dedigim o.Oulai alınırsa süre verilmeyecek mi? Ya da boey e verilmedi mi? Kaliteli olursa süre verilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında hemen ikamesini bulmuştuk doeu ama gs gibi bir camiada urfalı bir isotçuya yetki verince sarmal dolandı zarar 80m euro oldu harbi. Herifin kulübe attığı kazığı,zararı şu ana kadar kimse atmadı cueste filan rezilliğini saymıyorum bile hala kulüpte.Boey giderken güzel para kazandık eksikliğini hissedecek olsak bile iyi alışveriş falan dedik, demez olaydık üstüne 80 milyon euro maliyetin altına girip yarısı kadar sağ bek bulamadık sallai iyi oynuyor o da piyangodan çıktı sağolsun. Bundan birkaç yıl sonra bu ölü yatırımları yapanları nasıl anacağız acaba
Her aklıma geldiğinde ana avrat sövüyorum.aslında hemen ikamesini bulmuştuk doeu ama gs gibi bir camiada urfalı bir isotçuya yetki verince sarmal dolandı zarar 80m euro oldu harbi. Herifin kulübe attığı kazığı,zararı şu ana kadar kimse atmadı cueste filan rezilliğini saymıyorum bile hala kulüpte.