- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Super haber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligde ilk 5e giremez bu kadro
Osimhen de milli takımda millete sinirlenip sakatlandığı için eleştirilebilir, bayağı eleştirildi de bence.Bilmediğimden soruyorum bu adamın Tendon sakatlığı darbeye bağlı olmuyor mu?
Adamın bundan öncede sakatlıktan kaçırdığı maçlar var.Ama az.. çoğu futbolcu için söyleyebiliriz bunu.mesela osimen oda 8 maç kaçırmış sakatlıktan dolayı..Byda maliyet açısından falan büyük sıkıntı değil mi.Ondan sonra bitik icardi ile oynamaya çalışıyoruz.bu konuda sırf maliyetinden dolayı sakatlık konusunda hala ön yargılı olduğunuzu düşünüyorum..
stslde feneri nisanda şamp yapacak kadroUgurcan
Singo Davinson Konate Jakobs
Oulai Gueye
Sane Bernardo Lookman
Osimhen
oyyy
Yirenky için bir yaş tahmini yaptın mıstslde feneri nisanda şamp yapacak kadro

resmini gördümde ciddiye almadım olai şaşırttı beni yüz direk 19 yaş sıfır mağarası var.Yirenky için bir yaş tahmini yaptın mı![]()
Beşiktaşk’a giderBernardo Silva gelirse üfffff
Asıl ters düşme bu uygulamada yaşanmış zaten. Bu uygulamadan rahatsız oluyorlar. Sonra yönetimle ters düşüyorlar. Dünyada büyük kulüplerin hepsinin benzer yaptığı geliri arttırıcı bir uygulama aslında ama tribün oluşturmuyorlar diye rahatsız olduklarını söylüyorlar.
Asıl ters düşme bu uygulamada yaşanmış zaten. Bu uygulamadan rahatsız oluyorlar. Sonra yönetimle ters düşüyorlar. Dünyada büyük kulüplerin hepsinin benzer yaptığı geliri arttırıcı bir uygulama aslıda ama tribün oluşturmuyorlar diye rahatsız olduklarını söylüyorlar.
alakası yok thy paketler de var , ne kadar ekmek o kadar köftemaliyetinin 5 katina pembe karaborsa yapiyorsunuz bari sabiha gokcen’den goturmeseydiniz adamlari
Zaten öyle tüm biletler oradan satılmıyor benim bildiğim. Maks oradan satılan 10'da 1-2'si falandır toplam ayrılan yerin. Yoksa tüm işleyişi- biletleri GSTatil'den satılıyor gibi bir duum yok diye biliyorum.Belli bir kontenjan taraftar grubuna ayırmalılar sanki iyi organize olmak için
Öyleyse normal. Buna da laf edilmezZaten öyle tüm biletler oradan satılmıyor benim bildiğim. Maks oradan satılan 10'da 1'i falandır toplam ayrılan yerin. Yoksa tüm işleyişi- biletleri GSTatil'den satılıyor gibi bir duum yok diye biliyorum.
@Mehmet BİLİCİOĞLU daha bilgili o doğru bilgiyi daha net verir.Öyleyse normal. Buna da laf edilmez