Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde ilk 5e giremez bu kadro
Fatih Terim No GIF

Bilmediğimden soruyorum bu adamın Tendon sakatlığı darbeye bağlı olmuyor mu?
Adamın bundan öncede sakatlıktan kaçırdığı maçlar var.Ama az.. çoğu futbolcu için söyleyebiliriz bunu.mesela osimen oda 8 maç kaçırmış sakatlıktan dolayı..Byda maliyet açısından falan büyük sıkıntı değil mi.Ondan sonra bitik icardi ile oynamaya çalışıyoruz.bu konuda sırf maliyetinden dolayı sakatlık konusunda hala ön yargılı olduğunuzu düşünüyorum..
Osimhen de milli takımda millete sinirlenip sakatlandığı için eleştirilebilir, bayağı eleştirildi de bence.

Singo’nun iki sakatlığı da depara bağlı diye biliyorum, hatta OB maç sonu, şiddetli depar atma demiştik, attı sakatlandı vs gibi saçma bir açıklama yapmıştı.

Olayı oyuncudan bağımsız değerlendiriyorum bunu bir transfer diye düşünelim, Singo transferine ciddi bir bütçe ayırdık ve darbeye bağlı olmamasına rağmen yaşadığı sakatlıklardan dolayı ilk devre 4 ay faydalanamadık.

Üstüne Sallai onun yerine geçince hücum rotasyonu iyice daraldı, Yunus da sakatlandı üstüne Barış’ın da formu düştü.

Asıl ters düşme bu uygulamada yaşanmış zaten. Bu uygulamadan rahatsız oluyorlar. Sonra yönetimle ters düşüyorlar. Dünyada büyük kulüplerin hepsinin benzer yaptığı geliri arttırıcı bir uygulama aslında ama tribün oluşturmuyorlar diye rahatsız olduklarını söylüyorlar.

Belli bir kontenjan taraftar grubuna ayırmalılar sanki iyi organize olmak için

maliyetinin 5 katina pembe karaborsa yapiyorsunuz bari sabiha gokcen’den goturmeseydiniz adamlari

Asıl ters düşme bu uygulamada yaşanmış zaten. Bu uygulamadan rahatsız oluyorlar. Sonra yönetimle ters düşüyorlar. Dünyada büyük kulüplerin hepsinin benzer yaptığı geliri arttırıcı bir uygulama aslıda ama tribün oluşturmuyorlar diye rahatsız olduklarını söylüyorlar.

18 senedir Turizm sektöründeyim kardo . Bugüne kadar kimsenin düşünmediği , altına girmek istemediği şeyi düşünmüşüz etmişiz , kaç kişi bundan ekmek yiyecek belki de ,

Frankfurt maçına 900 ajax maçına 1200 kişi gönderdik , parası olan veriyor alıyor turunu. otel konaklaması içinde , uçağı içinde , maç bileti içinde , transferi içinde , adamın kafası rahat , yok ben nerde kalcam nere gezicem nere gitcem derdi yok . Herkes memnun .

Düşün ki yeşil pasaportu olana geçerli schengeni olana rağmen ingiltere ayrıca kendisine ait vize istiyor birde , buna rağmen 750 kişi de bu maça gönderiyoruz.

Herkes salak yok yere uğraşıyor, bir bunlar çakal akıllı anasını satıym

Bu gstatil olayinda vizeyi falan da hallediyorlar mi ?(Bilmiyorum mac icin cok kisa sureli vize vardir bir sey belki)

Belli bir kontenjan taraftar grubuna ayırmalılar sanki iyi organize olmak için
Zaten öyle tüm biletler oradan satılmıyor benim bildiğim. Maks oradan satılan 10'da 1-2'si falandır toplam ayrılan yerin. Yoksa tüm işleyişi- biletleri GSTatil'den satılıyor gibi bir duum yok diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt