Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaslari tam aciklamiyoruz ondan böyle dedikodu oluyor. Ziyechin'de sonradan dizinden sakatlanmazsa her sene belirli bir milyon rakami bonusu yokmuydu sanki? Büyükler arasi bu konuda tek seffaf olan takim Trabzon. Adamlar menajer ücretlerini bile kurusuna kadar acikliyor. Normalde her takim aynisini yapmali benim gözümde.

Bana Tuzemen'in bahsettigi kisi Ruiz gibi geliyor ama cok buyuk bir isim alabilecegimizi sanmiyorum aslinda.

Bernardo çok iyi oyuncu ama bu sene başı almalıydık.

Gelirse maksimum 1 sene daha bizim ligde idare eder. Sonrasında kadayıf olur.

Geç kalındı İlkay gibi postasını çıkardı Pep.

Futbolu bilmiyorsunuz alıntılamayın o halde birader.

Sallainin bek performansı evet leş. Takım dikine ilerleyemiyor atak yaparken can çekişiyorsa bek oyuncusunun sıfıra inemediği için oluyor bu. Adam bölgenin oyuncusu olmadığı için tüm müdahaleleri faullük oluyor, pozisyon bilgisi olmadığından davinson da etkileniyor bu durumdan.

Gidin bir Mariano bir Nagatomo etkisini izleyin sonra gelin sallai bek çok iyi kafasına çıkın.

İlla konuşturacaksınız daha burada sallaiyi iti bağırsağından midesine siz sokarken sallaiyi savunan 2-3 kişiden biriydim. 2 gün sonra gelip bundan bek olmaz diye ağlamayın sonra.

Herifi gerçek mevkisine çekip ofansif gücümüzü artırmak yerine vasat performansı kabul etmek akıllıca değil. Bir kere şut tehditi gibi bir opsiyonu kullanamıyoruz.

Biz gencleselim diyoruz millet bernardo diyo
Gençleşelim derken kaliteyi de düşüremeyiz.

Lemina -33
İcardi-33
Torreira-30
Sanchez-30
Bardakçı-32

Oldu diye gönderelim diyorsak bu adamların ilk geldiği 27-28 yaş halini alacaksın.

5 transfere 150.000.000 bonservis şart bugünün piyasasında.

Yoksa aidiyetin gider yeri kalite olarak da dolmaz 2021’e dönersin.

bizim basın toplantısı ne zaman

singo hiçbir zaman fazla maça çıkabilen bir adam olmamış ymarkt adlı boktan siteye bakınca bile bu görülüyor

90 dkya böldüğünde yılda 25-26 maç falan yapıyor

Torino'da zaten Avrupa kupası olmadığı ve Monaco'daki dakikaları da tüm kulvarları dikkate alırsan öyle 25-26'ya düşmediği için sadece lig dakikalarına baktığını varsayarak soruyorum; ya ne olacaktı ki? 34 maçlık ligde 2 maç cezalı olsa, 3-4 maçta rotasyon yapsalar, 2-3 maç da hafif sakatlıktan kaçırsa 27 maça düşer zaten... O kadar da mı olmayacaktı?

Torino'da biraz fazla oyundan alınmış ama yani hem kadrodaki yeri çok oturmamış genç bir oyuncu, bir de kanat bek oynuyordu belki taktik değiştiriyorlardı falan bilmiyoruz. Monaco'daki 2 sezonunda da gayet çatır çatır oynamış. İlk sezonda Afrika Kupası'na gittiği için 5-6 maçı yok, onun dışında cezalar hariç full 90dk nerdeyse. İkinci sezonunda da 5-6 maçlık bir sakatlık yaşamış o kadar, onun dışında yine full 90dk.

Bence çok yüzeysel analiz yapıp yanlış bir sonuca ulaşmışsın.

Gençleşelim derken kaliteyi de düşüremeyiz.

Lemina -33
İcardi-33
Torreira-30
Sanchez-30
Bardakçı-32

Oldu diye gönderelim diyorsak bu adamların ilk geldiği 27-28 yaş halini alacaksın.

5 transfere 150.000.000 bonservis şart bugünün piyasasında.

Yoksa aidiyetin gider yeri kalite olarak da dolmaz 2021’e dönersin.
Galatasaray her sene transferde 150M harcayip sadece 15M getiri saglayamaz. Real degilsin, Bayer degilsin, bir Como bile degilsin. Muthis bir pazara sahip EPL takimlarindan biri zaten degilsin. Donup dolasip teknik heyetin genc yeteneklere yeterince sans vermemesine geliyoruz. Aidiyet demissin. Altyapindan yetistirmedigin birinden aidiyeti ancak ust duzey profesyonel ise alabilirsin. 32 yasinda Bernardo'yu getirecen de ne verecek sana? Herkes bir Mertens degil. Cok riskli bir yaklasim bu. Oz CimBom'lu Ilkay'in hali ortada. Bir mac var 10 mac yok. Bu sadecw isin fiziki ve teknik olmayan kismi ustelik. Isin futbol kismina girmeye gerek bile yok.

Torino'da zaten Avrupa kupası olmadığı ve Monaco'daki dakikaları da tüm kulvarları dikkate alırsan öyle 25-26'ya düşmediği için sadece lig dakikalarına baktığını varsayarak soruyorum; ya ne olacaktı ki? 34 maçlık ligde 2 maç cezalı olsa, 3-4 maçta rotasyon yapsalar, 2-3 maç da hafif sakatlıktan kaçırsa 27 maça düşer zaten... O kadar da mı olmayacaktı?

Torino'da biraz fazla oyundan alınmış ama yani hem kadrodaki yeri çok oturmamış genç bir oyuncu, bir de kanat bek oynuyordu belki taktik değiştiriyorlardı falan bilmiyoruz. Monaco'daki 2 sezonunda da gayet çatır çatır oynamış. İlk sezonda Afrika Kupası'na gittiği için 5-6 maçı yok, onun dışında cezalar hariç full 90dk nerdeyse. İkinci sezonunda da 5-6 maçlık bir sakatlık yaşamış o kadar, onun dışında yine full 90dk.

Bence çok yüzeysel analiz yapıp yanlış bir sonuca ulaşmışsın.
Özür dilerim istikrar abidesi singodan :D

Tüm kulvarlara baktım ayrıca

Galatasaray her sene transferde 150M harcayip sadece 15M getiri saglayamaz. Real degilsin, Bayer degilsin, bir Como bile degilsin. Muthis bir pazara sahip EPL takimlarindan biri zaten degilsin. Donup dolasip teknik heyetin genc yeteneklere yeterince sans vermemesine geliyoruz. Aidiyet demissin. Altyapindan yetistirmedigin birinden aidiyeti ancak ust duzey profesyonel ise alabilirsin. 32 yasinda Bernardo'yu getirecen de ne verecek sana? Herkes bir Mertens degil. Cok riskli bir yaklasim bu. Oz CimBom'lu Ilkay'in hali ortada. Bir mac var 10 mac yok. Bu sadecw isin fiziki ve teknik olmayan kismi ustelik. Isin futbol kismina girmeye gerek bile yok.

Bernardo’yu ve diğer yaşlıları getirelim demiyorum ki ben.

Takımda 2-3 tane o tarz adam da olur, kalanı da 20-26 yaş arası da olur. O tarz olacak adam 2022 İcardi, 2024 Davinson gibi prime olacak diyorum zaten bende.

Bernardo’yu ve diğer yaşlıları getirelim demiyorum ki ben.

Takımda 2-3 tane o tarz adam da olur, kalanı da 20-26 yaş arası da olur. O tarz olacak adam 2022 İcardi, 2024 Davinson gibi prime olacak diyorum zaten bende.
Haklisin, saha ici ve disinda yon gosterecek birileri olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt