Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
Oulai ne ara eskidi de "yeni Oulai" tabirini kullanabiliyoruz, Husnu renktas?Nhaga resmen yeni Oulai gibi duruyor .ts oulaiyi bize kitleyip bu cocugu alirsa cidden olmuskar demektir

Oulai ne ara eskidi de "yeni Oulai" tabirini kullanabiliyoruz, Husnu renktas?Nhaga resmen yeni Oulai gibi duruyor .ts oulaiyi bize kitleyip bu cocugu alirsa cidden olmuskar demektir

Torreira seneye olmayacakmış çok sevindim
40m euro istiyorlarPapa gueye'yi real maçında izledim bu ligde yaya toure gibi takılır
Papa gueye'yi real maçında izledim bu ligde yaya toure gibi takılır

Üstat takımdaki tüm Topçular osimhen Sane Torreira seviyesinde olacak ama hiçbir topçu genç olmayacak Tamam misin yoksa izlemem mi diyorsunGenc olunca yeterli ve garanti degil dememişler mi nasil bir camia![]()
Oulai + bissoumaMaliyetlerine ve kalitelerine göre transfer listem
1-Pape Gueye 25m
2-Bissouma+ucuz u23
3-Ugarte+ucuz u23
4-Oulai 25m
5-Onyedika maks 14m
6-Oulai 30m
7-Pape Gueye 40m
Siz de yapın
Gittiği gün serçe prmağıma yakarım
Maliyetlerine ve kalitelerine göre transfer listem
1-Pape Gueye 25m
2-Bissouma+ucuz u23
3-Ugarte+ucuz u23
4-Oulai 25m
5-Onyedika maks 14m
6-Oulai 30m
7-Pape Gueye 40m
Siz de yapın
Bissouma (sene sonu serbest, uygun olur) + Dennis (kutucu ya da jelert'in dahil olduğu, bir miktar para ile takas formülü)Maliyetlerine ve kalitelerine göre transfer listem
1-Pape Gueye 25m
2-Bissouma+ucuz u23
3-Ugarte+ucuz u23
4-Oulai 25m
5-Onyedika maks 14m
6-Oulai 30m
7-Pape Gueye 40m
Siz de yapın
dümen bu arada , iskandinav takımlarının geçim kaynağı zaten oyuncu satmak parayı verdiğin anda uçağa bindirirlerNordsjælland Sportif Direktörü Alexander Riget: “Caleb Yirenkyi için herhangi bir teklif gelmedi ve bu transfer döneminde satmayı düşünmüyoruz.”
Yav he he.Nordsjælland Sportif Direktörü Alexander Riget: “Caleb Yirenkyi için herhangi bir teklif gelmedi ve bu transfer döneminde satmayı düşünmüyoruz.”
Bence de çok mantıklıBissouma (sene sonu serbest, uygun olur) + Dennis (kutucu ya da jelert'in dahil olduğu, bir miktar para ile takas formülü)